Ολυμπιακός: Πλήρης συμφωνία με Ροντινέι! (vid)

Ολυμπιακός: Πλήρης συμφωνία με Ροντινέι! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πλήρης συμφωνία με Ροντινέι! (vid)

bet365

Ολυμπιακός και Ροντινέι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο και την ερχόμενη εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές για το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες και ήδη έχει υπογράψει προσύμφωνο. Το συμβόλαιό του θα είναι έως το 2025 και οι υπογραφές θα πέσουν λογικά την ερχόμενη εβδομάδα που θα βρεθεί στην Αθήνα.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ, Ροντινέι, επέλεξε να μην συνεχίσει στη Φλαμένγκο. Επίσης απέρριψε προτάσεις από Αργεντινή, Βραζιλία, αραβικές χώρες και Ιταλία για να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζέρ του είναι εκείνος που εκπροσωπεί και τον Ραφίνια μεταξύ άλλων. Ο παίκτης ήταν αυτό το διάστημα σε διακοπές στις ΗΠΑ αλλά παρόλα αυτά ασχολιόταν διαρκώς με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα