Άρης: Επέστρεψαν Μπράμπετς και Εμπακατά στις προπονήσεις

Άρης: Επέστρεψαν Μπράμπετς και Εμπακατά στις προπονήσεις

Newsroom
Άρης: Επέστρεψαν Μπράμπετς και Εμπακατά στις προπονήσεις

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου μέτρησε δύο ακόμη επιστροφές στη σημερινή (28/11) προπόνηση του Άρη καθώς ενσωματώθηκαν οι Μπράμπετς, Εμπακατά.

Από σήμερα (28/11) άρχισε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (4/12, 18:30) με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Κλ. Βικελίδης» όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος, δεν αποκλείεται επίσης οι «κίτρινοι» να προγραμματίσουν κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει την επιστροφή όλων των παικτών και ο μόνος που απομένει είναι ο Νικολά Ενκουλού (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν) καθώς σήμερα ενσωματώθηκαν και οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Σαλέμ Εμπακατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα