ΑΕΚ: Η αποστολή για την Ολλανδία

ΑΕΚ: Η αποστολή για την Ολλανδία

Newsroom
 ΑΕΚ: Η αποστολή για την Ολλανδία

bet365

Η ΑΕΚ θα «πετάξει» αύριο για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής που υπάρχει για το Μουντιάλ.

Με τον Πάολο Φερνάντες που είναι το «νέο» πρόσωπο, θα αναχωρήσει αύριο (27/11) για την Ολλανδία η αποστολή της ΑΕΚ όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι Μάνταλος, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος στα παιχνίδια της με Μάλτα, Ουγγαρία πήραν μερικές ημέρες παραπάνω άδεια και θα μεταβούν στη «χώρα της τουλίπας» την Τρίτη (29/11), ενώ απόντες είναι και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Πινέδα που συμμετέχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Εκτός έμεινε και ο Τσούμπερ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση και κρίθηκε πως είναι καλύτερο για την αποθεραπεία του να μείνει στην Αθήνα, ώστε να χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που δεν γίνεται να μεταφερθεί. Αντίθετα κανονικά θα ταξιδέψουν οι Αμραμπατ, Ελίασον που είναι επίσης τραυμαυτίες.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ντάικο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.


....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα