Ολυμπιακός: Ο Νταμπό που προορίζεται για την προετοιμασία στην Ισπανία και τα ερωτηματικά 

Ολυμπιακός: Ο Νταμπό που προορίζεται για την προετοιμασία στην Ισπανία και τα ερωτηματικά 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Νταμπό που προορίζεται για την προετοιμασία στην Ισπανία και τα ερωτηματικά 

bet365

Ο 21χρονος Γάλλος χαφ ετοιμάζει... αποσκευές για να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Μία αποστολή για την οποία υπάρχουν ερωτηματικά.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου και η διάρκεια προετοιμασίας θα είναι έως και 8 Δεκεμβρίου. Έχει ήδη προγραμματίσει τα φιλικά με τη Χάντερσφιλντ (τη 1η Δεκεμβρίου) και Σταντάρ Λιέγης (4 Δεκεμβρίου) ενώ υπάρχει και το φιλικό με Φόρεστ στο Φάληρο στις 10 Δεκεμβρίου.

ΜΑΡΣΕΛΟ1

Στους εκλεκτούς για την Ισπανία αναμένεται να βρίσκεται ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού Β', Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Είναι από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού Β' και γενικά έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Φυσικά πλην του Γάλλου από τον Ολυμπιακό Β' θα είναι και ο Ντόι. Πάντως ο Νταμπό μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού U23 (Ολυμπιακός Β') για τον αγώνα με την Ηλιούπολη. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ηλιούπολη το Σάββατο (26/11) στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» ως γηπεδούχος, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Γιάννη Οκκά, ο οποίος επέλεξε να συμπεριλάβει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναμέτρησης. Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Αποστολόπουλος, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κινκουέ, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Σαπουντζής, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος και Βοΐλης.

Τώρα σε σχέση με την αποστολή στην Ισπανία. Ερωτηματικά υπάρχουν σε αυτή τη φάση - πλην του Μαρσέλο - και για τους Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει λογικά μέχρι το Σάββατο.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού

  • 1η Δεκεμβρίου και ώρα 17:00: Με Χάντερσφιλντ
  • 4 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00: Με Σταντάρ Λιέγης
  • 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00: Με Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα