Ολυμπιακός: Επιστροφή στη... βάση του και μετά προετοιμασία στην Ισπανία

Ολυμπιακός: Επιστροφή στη... βάση του και μετά προετοιμασία στην Ισπανία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επιστροφή στη... βάση του και μετά προετοιμασία στην Ισπανία

bet365

Οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις στον Ρέντη για να ακολουθήσει μετά η προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους.

Ώρα για... δουλειά στον Ολυμπιακό. Μετά την άδεια που είχε η ομάδα για μία εβδομάδα γυρίζει στον Ρέντη και μετά θα υπάρξει προετοιμασία στην Ισπανία και τη Μαρμπέγια. Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου και η διάρκεια προετοιμασίας θα είναι έως και 8 Δεκεμβρίου.

Ως προγραμματισμένα φιλικά υπάρχουν αυτό της 1ης Δεκεμβρίου με Κόβεντρι (υπάρχει η πιθανότητα πάντως να είναι άλλη αγγλική ομάδα στη... θέση της) και στις 4 του μήνα το φιλικό τεστ που ήταν να γίνει με μία βελγική ομάδα θα είναι με τη Σταντάρ Λιέγης. Παραμένει ανοιχτό το να υπάρξει ένα φιλικό τεστ στις 7 Δεκεμβρίου καθώς στις 10 του ίδιου μήνα θα υπάρχει ως γνωστόν φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίτσελ από μέρους του μετά το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα κάνει γνωστή την αποστολή για τη Μαρμπέγια στην Ισπανία την άλλη εβδομάδα. Φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι αποστολή θα βγει και το εάν τελικώς επιβεβαιωθεί πως δυνατά ονόματα όπως αυτά των Μαρσέλο και Βρσάλικο τεθούν εκτός των πλάνων του επιτελείου του Ολυμπιακού για την Ισπανία.

Το ενδιαφέρον γενικά για τον Ολυμπιακό είναι σε διπλό... ταμπλό. Και αυτό διότι υπάρχει και το μεταγραφικό σκέλος με τις κινήσεις που θα γίνουν αλλά και οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα