Λαμία: Επίσημη η επιστροφή του Βασιλαντωνόπουλου

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Επίσημη η επιστροφή του Βασιλαντωνόπουλου

bet365

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας και τη... βούλα είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ελληνική ομάδα.

Επιστροφή μετά από 3,5 χρόνια για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος έγινε και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

Ο έμπειρος ακραίος φουλ μπακ είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια στην ελληνική ομάδα και είχε κάνει τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του ενώ τελευταίος σταθμός ήταν ο Ατρόμητος. Το απόγευμα της Δευτέρας (21/11) πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας την διετία 2017-2019, με την οποία τότε είχε σημειώσει 67 συμμετοχές με 3 γκολ και 7 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταύρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Επιστροφή για μένα σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και ταυτόχρονα μια νέα αρχή για την ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, από εδώ και πέρα μόνο πράξεις και όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.”»

@Photo credits: Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Λαμίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα