Λαμία: «Πρώτη» για Παντελίδη και Βασιλαντωνόπουλο

Newsroom
Λαμία: «Πρώτη» για Παντελίδη και Βασιλαντωνόπουλο

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη Λαμία πραγματοποίησε ο Σάββας Παντελίδης και στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Την παρθενική του προπόνηση με τη Λαμία πραγματοποίησε ο Σάββας Παντελίδης το απόγευμα της Δευτέρας (21/11).

Ο Έλληνας τεχνικός διαδέχθηκε τον Τζιανλούκα Φέστα και προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του ελληνικού σύλλογο, όπου υπήρχε και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, αναφέροντας: «Προφανώς για να βρίσκομαι εδώ, σημαίνει πως στην συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο πείστηκα με όσα άκουσα ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θεωρώ πως έρχομαι σε μια καλή στιγμή, γιατί έχουμε τριάντα ημέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάποια πράγματα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παίξουμε καλύτερα. Από εκεί και πέρα, να έρθει γρήγορα η παραμονή και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Θα δουλέψουμε το γκολ, αλλά δεν νομίζω πως είναι μόνο αυτό. Θα δουλέψουμε πολύ».

Όσο για το αν ήδη σκέφτεται κάποιες προσθήκες, δεν θέλησε να αποκαλύψει το πλάνο του. «Για να γίνουν προσθήκες, θα πρέπει κάποια παιδιά να φύγουν. Το σωστό είναι να τους δω και να το μάθουν πρώτα εκείνοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 για τον Σάββα Παντελίδη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Ο έμπειρος τεχνικός με όρεξη για δουλειά και αισιόδοξος είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες μαζί με τους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη Περικλή Παπαπαναγή, Θωμά Γιαννιτόπουλο, Φίλιππο Μπολοβίνη και Σπύρο Κουκούλη.

Οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα συγκεντρώθηκαν στη Νέα Άμπλιανη και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας μας!»

μπ

μπ

μπ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα