Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (17/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (17/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στις μεταγραφικές κινήσεις των πέντε μεγάλων ομάδων, αλλά στους στόχους που τέθηκαν στο νέο ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Οι 3+2 μεταγραφές του Ολυμπιακού και τα πέντε συμβόλαια που κρίνουν τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Sport Day: Πώς ο Πασχαλάκης ταίριαξε... γάντο στον Ολυμπιακό και τα κοινά στοιχεία του με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο «ζεστός» Μαντσίνι και οι 2-4 μεταγραφές για τον χειμώνα.

Live Sport: Τα πέντε συμβόλαια (Πινέδα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Άμραμπατ, Φράνσον) που καθορίζουν τις αποφάσεις για τις χειμερινές μεταγραφές της ΑΕΚ, οι παίκτες που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να κολλάνε στο πλάνο του και οι 3+2 κινήσεις του Ολυμπιακού.

ΦΩΣ των Σπορ: Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Εμβιλά, ποιο το κλειδί της υπόθεσης που έχει αναλάβει ο Ανιγκό. Πέρασαν πανηγυρικά στους «16» του Τσάλεντζ Καπ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αποκάλυψη του πρωταθλητή για Ρόκο στην λίστα του Ολυμπιακού ενώ οι Κοκολάκης και Βαμβακούλας αναλύουν τι κόστισε στην ομάδα στον πρώτο γύρο, αλλά και ποια τα ατού της για την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο.

Αθλητικές εφημερίδες: Τα «παγκόσμια» εύσημα στον Ματίας Αλμέιδα και οι άξονες που θα κινηθεί το νέο ΔΣ του ΠΑΟΚ

Ωρα των Σπορ: Η παγκόσμια αναγνώριση του Ματίας Αλμέιδα εξαιτίας των ευσήμων που δέχθηκε για την παρουσία των Πινέδα και Σιμάνσκι στο Μουντιάλ. Σημαντικά έσοδα για την ΑΕΚ από την συμμετοχή των πέντε παικτών.

Metrosport: Οι τέσσερις άξονες του Ιβάν για τον ΠΑΟΚ με τη Νέα Τούμπα, το αθλητικό κέντρο, την ενίσχυση στα κέντρα αποφάσεων και την πρόληψη στους τραυματισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα