WyScout: Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Super League

WyScout: Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Super League

bet365

Βάσει του συστήματος αξιολόγησης του WyScout, το Gazzetta σάς παρουσιάζει τους καλύτερους παίκτες ανά θέση στο πρώτο μισό της Super League. Ποιοι οι τέσσερις Έλληνες στη λίστα των 22.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες ανά θέση σε σύστημα 4-2-3-1 με ένα 6άρι, ένα 8άρι κι ένα 10άρι στον άξονα από το WyScout μέσω του Gazzetta.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τους περισσότερους παίκτες από τους 22 που θα δείτε, ενώ ο Ολυμπιακός κανέναν! Αξιοσημείωτο είναι πως η Λαμία έχει τους δύο καλύτερους μπακ!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Εχει παίξει σε 13 ματς (1290') έχοντας 9 clean sheet ενώ έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, συνεισφέροντας τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Χουλιάν Κουέστα: Στο σύστημα αξιολόγησης του WyScout είναι ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας διατηρήσει την εστία του ανέπαφη έξι φορές.

α

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ

Ο Ιβάν Γκοράνοφ έχει χάσει μόνο ένα ματς (στον πάγκο με τον Άρη). Σε μια χρονιά όχι και τόσο καλΉ για τη Λαμία, ο Βούλγαρος έχει ξεχωρίσει και μάλιστα είναι ο κορυφαίος στη θέση αυτή.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης του ΟΦΗ σε 11 ματς έχει 1 γκολ και είναι ο δεύτερος καλύτερος αριστερός μπακ της Super League.

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ

Γιώργος Μύγας: Ο Ιωνικός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, αλλά ο 28χρονος ξεχωρίζει. Εχει παίξει σ' όλα τα ματς και είχε 1 ασίστ στο 1-1 με τον Παναιτωλικό.

Νταβίντ Σιμόν: Η Λαμία εκτός από τον καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος έχει και τον δεξιό. O Ισπανός μετράει 13 ματς και 2 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να πάρει 2 βαθμούς με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και Βόλο (1-1).

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Μουκουντί της ΑΕΚ σε 8 μόλις ματς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι ο κορυφαίος στόπερ του πρωταθλήματος

Ο Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού με 9 αγώνες είναι ο δεύτερος καλύτερος αριστερός στόπερ της Super League σύμφωνα με το WyScout.

a

ΔΕΞΙΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Ινγκι Ινγκασον είναι νούμερο ένα στη συγκεκριμένη θέση με 13 ματς (1.292').

Ο Ντομαγκόι Βίντα, έχει 11 αγώνες (1.067) και βάσει των μετρήσεων της πλατφόρμας είναι ο τρίτος καλύτερος στόπερ του πρωταθλήματος και δεύτερος στη συγκεκριμένη θέση.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ (6άρι)

Ο Τάσος Τσοκάνης, ο αρχηγός του Βόλου, είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας-θαύμα του Μπράτσου. Σε 12 ματς έχει 3 γκολ και 3 ασίστ και διανύει - αν όχι την την καλύτερη - σίγουρα μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Γιάσμιν Κούρτιτς: Ο 33χρονος μέσος του ΠΑΟΚ σε 10 ματς μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ, όντας ο 2ος καλύτερος στην εν λόγω θέση στο σύστημα αξιολόγησης του WyScout.

a

ΜΕΣΟΣ (8άρι)

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε 13 αγώνες με τη φανέλα της Ενωσης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι το καλύτερο 8άρι του πρωταθλήματος. Εχει σε 13 ματς 3 γκολ και 1 ασίστ και πραγματικά δίνει στην ομάδα του το... κάτι παραπάνω στον άξονα βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι.

Εντερ Γκονζάλεθ: Ο δεύτερος καλύτερος μέσος στη θέση «8» του πρωταθλήματος, όντας απαραίτητος στη μεσαία γραμμή του Ατρόμητου με 13 ματς (βασικός σε όλα).

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει 11 ματς, 2 γκολ και 2 ασίστ, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του στο νέο ξεκίνημα που κάνει.

Μανού Γκαρσία: Εχει παίξει στα 12 από τα 13 ματς, έχει μοιράσει 2 ασίστ και είναι παίκτης-κλειδί για τους «κίτρινους», που δεν έχουν την αναμενόμενη πορεία - βάσει μεταγραφών το καλοκαίρι. Ο Μανού, πάντως, δικαιώνει τον ντόρο που έγινε όταν αποκτήθηκε.

a

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι ο καλύτερος ακραίος στο πρωτάθλημα με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 ματς.

Ο Πάολο Φερνάντες, που θα ανήκει πλέον στην Ενωση, έκανε σούπερ πρώτο μισό της σεζόν. Στο συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης είναι 2ος με 3 γκολ και 5 ασίστ σε 12 αγώνες (απόλυτο συμμετοχών).

a

Ο Αϊτόρ με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές (υπέστη ρήξη χιαστού) είναι ο κορυφαίος του πρωταθλήματος - όχι μόνο στα άκρα της επίθεσης. Δυστυχώς κι ο μεγάλος άτυχος.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Ο Αργεντινός, ο οποίος παίζει κυρίως δεξιά αλλά και αριστερά μετράει σε 11 ματς 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο Άρης τον έχει ανάγκη και πρέπει να βρεθεί τρόπος να ηρεμήσει η κατάσταση μαζί του.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

a

Λιβάι Γκαρσία: Ο Αλμέιδα τον μετέφερε στην κορυφή της επίθεσής του και εκείνος τον έχει δικαιώσει απόλυτα. Σε 13 ματς έχει 7 γκολ, 1 ασίστ ενώ βοηθάει απίστευτα στο επιθετικό πρέσινγκ της ΑΕΚ που έχει γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας.

Βασίλης Μάντζης: Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ιωνικός. Με πέντε γκολ προσπαθεί (σχεδόν) μόνος του να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο δεύτερος Ελληνας σκόρερ του πρωταθλήματος (1ος γενικά ο Καρέλης με 9) κι αυτός που... τραβάει το κουπί του σκοραρίσματος στην ομάδα της Νίκαιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα