Πάρντιου: «Υπενθύμισα στον Πάλμα αυτά που κουβεντιάσαμε πριν το παιχνίδι»

Πάρντιου: «Υπενθύμισα στον Πάλμα αυτά που κουβεντιάσαμε πριν το παιχνίδι»

Newsroom
Πάρντιου: «Υπενθύμισα στον Πάλμα αυτά που κουβεντιάσαμε πριν το παιχνίδι»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε ότι το μόνο που άλλαξε στον σημερινό Άρη σε σχέση με την ομάδα των περασμένων αγωνιστικών ήταν η αποτελεσματικότητα ενώ αναφέρθηκε και στον Λούις Πάλμα.

Ο προπονητής του Άρη έκρινε ότι η ομάδα του έδωσε συνέχεια στις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων. «Νομίζω ότι δώσαμε μια συνέχεια στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί ήμασταν συμπαγείς και καλή στην ανάπτυξη. Η διαφορά ήταν ότι βάλαμε τα γκολ και φτάσαμε στη νίκη. Το γκολ, κάποιες φορές, είναι ζήτημα αυτοπεποίθησης. Έχουμε νεαρούς παίκτες και πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την πίεση που υπήρχε. Είχαμε ευκαιρίες και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά κάναμε περίπλοκα τα απλά πράγματα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μας έπαιξε καλή άμυνα και προσπάθησε να μας κρατήσει μακριά από την περιοχή του. Αν σκοράραμε πρώτοι θα μπορούσαμε να του δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα γιατί έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά στο transition».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε και για το κατά πόσο επηρέασαν την ομάδα απάντησε: «Κάνω τις αλλαγές γιατί θέλω να έχω όλους τους παίκτες ενεργούς. Έχουμε καλό πνεύμα στην ομάδα, στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι ήμασταν το ίδιο επιθετικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε απόλυτο βαθμό. Κάναμε μια κουβέντα με τον Λούις Πάλμα μέσα στην εβδομάδα, την είχε ανάγκη και νομίζω ότι με επιβράβευσε με τα τρία γκολ που πέτυχε». Σε ερώτηση για τη συζήτηση που είχε με τον Πάλμα μετά την αντικατάσταση του νεαρού από την Ονδούρα είπε ότι… «του θύμισα την κουβέντα που είχαμε μεσοβδόμαδα. Έχω γνωρίσει πολλούς παίκτες με πολύ μεγάλο ταλέντο όπως ο Πάλμα. Κάποια προχωρούν και είναι αυτά που είναι συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουν. Το θέμα είναι λοιπόν να εξελιχθεί. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνει. Πρέπει να χτίσει πάνω στην εμφάνιση. Μιλάω περισσότερο για το πώς θα δουλεύει στην προπόνηση. Ο Λούις είναι ένα χαρούμενο παιδί αλλά πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνει γιατί έχει περιθώρια εξέλιξης».

Ρωτήθηκε για τις στατικές φάσεις. «Αν θέλεις να είσαι στις πρώτες θέσεις και να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να παίρνεις γκολ από στατικές φάσεις. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων το πώς θα φτάσεις στο γκολ. Δεν μου άρεσε το ότι δεν είχαμε γκολ από αυτές τις φάσεις», είπε και ρωτήθηκε για τη δράση του Φαμπιάνο. «Είναι, ίσως, ο πιο αποτελεσματικός παίκτης μας στις κεφαλιές. Πράγματι δουλεύουμε μαζί του στις στατικές φάσεις για να σκοράρει. Στα προηγούμενα παιχνίδια μας ακυρώθηκαν τρία γκολ λόγω VAR. Αυτό που έζησε η ομάδα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ήταν μια ψυχική καταστροφή, όταν δεν μέτρησε το γκολ του Φαμπιάνο. Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί αυτό το βάρος όταν ακυρώνεται το γκολ της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα