Φέστα: «Η γρήγορη κόκκινη γκρέμισε το πλάνο μας»

Newsroom
Φέστα: «Η γρήγορη κόκκινη γκρέμισε το πλάνο μας»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας, Τζανλούκα Φέστα τόνισε πως η κόκκινη κάρτα του Μπεχαράνο στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη γκρέμισε όλο το πλάνο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Φέστα μετά την ήττα της Λαμίας με 5-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

Για το αν κρατά κάτι από το σημερινό παιχνίδι: «Eίναι δύσκολο γιατί η γρήγορη κόκκινη έφερε προβλήματα αλλάζοντας το πλάνο μας που γκρεμίστηκε, ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο με τον Παναιτωλικό».

Για τις αλλαγές και αν θεωρεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ως «τελικό»: «Δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές, σίγουρα είναι σημαντικό να κάνεις ροτέισον κάποιες φορές, η γρήγορη κόκκινη άλλαξε τις συνθήκες του αγώνα, είχαμε κακή εμφάνιση αλλά θεωρώ πως είμαστε καλοί για να ανακάμψουμε από αυτό το κακό αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα