ΚΕΔ / ΕΠΟ: Οι αρνήσεις που εισέπραξε για διαιτητές elite κατηγορίας

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Οι αρνήσεις που εισέπραξε για διαιτητές elite κατηγορίας

bet365

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ χτύπησε την πόρτα μεγάλων Ομοσπονδιών για διαιτητές elite κατηγορίας, έχοντας εισπράξει αρνητικές απαντήσεις.

Με αφορμή τα σοβαρά παράπονα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την επιλογή του Δανού διαιτητή υπάρχει ένας νέος κύκλος συζήτησης για τους ελίτ ρέφερι από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από διαιτητικές πηγές η ΚΕΔ / ΕΠΟ το τελευταίο διάστημα είχε εισπράξει αρνήσεις από την Ισπανία, την Πορτογαλία αλλά και την Ιταλία για διαιτητές elite κατηγορίας.

Πάλι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αρκετές τοπ Ομοσπονδίες δεν είναι γενικά θετικές στο να στέλουν διαιτητές στην Ελλάδα και όχι μόνο για πρακτικούς λόγους (ευρωπαϊκούς αγώνες ή προετοιμασία λόγω Μουντιάλ). Πάνω σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε πως υπήρξε κοινό αίτημα των Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για ελίτ διαιτητή αλλά ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ δεν μπόρεσε να βρει τέτοιον. Άρα ήταν σαν να έριξε το... μπαλάκι στον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Από τις προαναφερθείσες χώρες φέτος στο ελληνικό Πρωτάθλημα είχε έρθει από την Πορτογαλία ο Λούις Γκοντίνιο. Ένας διαιτητής που δεν είναι elite κατηγορίας πάντως και είχε επιλεγεί για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα