Ολυμπιακός: Οι τρεις γκολάρες του Πεπ Μπιέλ στο Πρωτάθλημα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τρεις γκολάρες του Πεπ Μπιέλ στο Πρωτάθλημα (vids)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αν και δεν είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα έχει... χτυπήσει τρεις φορές, έχοντας σκοράρει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος Πεπ Μπιέλ είναι ένας φοβερά ποιοτικός χαφ, παρότι δεν έχει βγάλει στον Ολυμπιακό την απαιτούμενη σταθερότητα.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Μπιέλ έδειξε την κλάση του με το σουτ του και το γκολ του μετά την ασίστ του Αραμπί. Ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού σε ένα σημαντικό ματς και ας μην ήρθε η νίκη στον αγώνα αυτόν (που έληξε με 1-1). Ένας Μπιέλ που έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες Πρωταθλήματος μετά από 16 τελικές προσπάθειες που έχει κάνει.

Είναι το τρίτο φετινό του γκολ στο Πρωτάθλημα. Και όλα τα τέρματά του είναι γκολάρες στον Ολυμπιακό και όλα ήταν με σουτ. Τα 2 εξ αυτών με σουτάρες. Η αρχή έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου με το τέρμα του μετά από ατομική ενέργεια με τον Ιωνικό στο 3-1.

Φοβερό γκολ είχε βάλει και στο 0-2 με τον Παναιτωλικό. Ένα σουτ που το έπιασε με τη μία και χωρίς να το σκεφτεί. Απλά... ζύγισε λίγο τη γωνία όπου βρισκόταν και σούταρε.

Και βέβαια το... κερασάκι στην τούρτα ήταν το πολύ ωραίο τέρμα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μπιέλ έχει προλάβει να δώσει και ασίστ φέτος στον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα