Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Βραβεύτηκαν 4 μύθοι των «πρασίνων» (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Βραβεύτηκαν 4 μύθοι των «πρασίνων» (vid)

bet365

Την τιμητική τους στο ημίχρονο του ντέρμπι είχαν τέσσερις θρύλοι του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ των «πρασίνων» να βραβεύει τους Σαραβάκο, Ζάετς, Ρότσα και Καραγκούνη.

Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός βράβευσε παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Στο ημίχρονο του μεγάλου αυτού αγώνα, την αποθέωση από τον κόσμο γνώρισαν τέσσερις μεγάλες δόξες του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τους Δημήτρη Σαραβάκο, Βέλιμιρ Ζάετς, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιώργο Καραγκούνη. Παίκτες που έχουν γράψει την δική τους μεγάλη ιστορία στον Παναθηναϊκό. Κανονικά ανάμεσά τους ήταν να βρεθεί και ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο επιθετικό με μήνυμά του να αναφέρει πως δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα