Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/11) στο Gazzetta

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στη νέα ήττα και το αντίο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, στην εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν και στην αναμονή του Αλμέιδα για τους Αραούχο και Μουκουντί.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η σημασία του αγώνα της Λεωφόρου για τον Ολυμπιακό και η ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα το «όλα στην Λεωφόρο» για τον Ολυμπιακό εξαίροντας την σημασία του αγώνα για τους Πειραιώτες.

Η LiveSport στο πρωτοσέλιδό της επικεντρώθηκε στην «θλίψη» που προκάλεσε ο Ολυμπιακός στους φιλάθλους του μετά τη νέα ήττα από την Ναντ, αλλά και το «κρίμα» της ήττας του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν.

Το Φως των Σπορ αναφέρεται στην μεγάλη σημασία που έχει ο Κυριακάτικος αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο όχι για Λεωφόρο, αλλά για... μονόδρομο λόγω της δυσκολίας και της κρισιμότητάς του για τους «ερυθρολεύκους».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και ασχολείται με τον Μπόουλερ, που ήταν το κέρδος της χθεσινής βραδιάς και της ήττας κόντρα στην Ναντ.

Αθλητικές εφημερίδες: Στο περίμενε ο Αλμέιδα για Αραούχο και Μουκουντί, τα αποτελέσματα ψάχνουν Άρης και ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στην αναμονή του Αλμέιδα για τους Αραούχο και Μουκουντί, αλλά τις εναλλακτικές λύσεις που έχει αν δεν προλάβουν.

Η Metrosport ασχολείται με τον Άρη που έχει την συνταγή, αλλά θέλει και τα πετυχημένα αποτελέσματα και με τον ΠΑΟΚ, που ήρθε η ώρα για πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα