Χάμες Ροντρίγκες: Δώσ' του ντέρμπι κι αυτός ξέρει τι θα κάνει! (vids)

Χάμες Ροντρίγκες: Δώσ' του ντέρμπι κι αυτός ξέρει τι θα κάνει! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός παίζει το ματς της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, κι ο Χάμες Ροντρίγκες είναι το «βαρύ όπλο» του Μίτσελ. Το Gazzetta παρουσιάζει τα πεπραγμένα του Κολομβιανού σταρ όταν παίζει σε ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός, όντας στο -10 από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του, αλλά με τους «πράσινους» να καλπάζουν, οι «ερυθρόλευκοι» το μόνο που θέλουν είναι οι τρεις βαθμοί ώστε να δώσουν άλλο ενδιαφέρον στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι το... βαρύ πυροβολικό κι ο ηγέτης της ομάδας. Και όπως θα δείτε και παρακάτω ξέρει πολύ καλά και από ντέρμπι!

Από την Μπάνφιλντ και την Πόρτο, μέχρι τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν και από εκεί στην Εβερτον και την Αλ Ραγιάν, ο Κολομβιανός είτε με γκολ είτε με ασίστ έχει αφήσει το στίγμα του στα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί.

Μπάνφιλντ

Το Μπάνφιλντ-Λανούς είναι γνωστό στην Αργεντινή ως Clásico del Sur. Στην τελευταία του σεζόν στην Αργεντινή, ο Χάμες Ροντρίγκες σκοράρει και βοηθάει την ομάδα του στη νίκη με 2-0.

Πόρτο

Στην πρώτη του χρονιά στην Πορτογαλία και στην Ευρώπη, στις 7/11 του 2010, παίζει με την Μπενφίκα. Η Πόρτο είναι σε απίστευτα κέφια και επικρατεί 5-0. Ο Χάμες παίζει για 8' και προλαβαίνει να δώσει ασίστ στο 90' στον Χουλκ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τη σεζόν 2011-2012, οι «δράκοι» παίρνουν μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα Μπενφίκα με 2-3. Ο Χάμες έχει σκοράρει και έχει δώσει κι ασίστ. Το δικό του γκολ έκανε το 2-2 στο 64' και με την ασίστ του στο 87' ο Μαϊκόν έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Με την Πόρτο τη σεζόν 2012 - 2013 σε 38 ματς έχει 12 γκολ και 12 ασίστ. Στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκοράρει στο εντός έδρας 2-0 της 6ης αγωνιστικής

Μονακό

Στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής με τη Νις τη σεζόν 2013-2014 σκόραρε στο εκτός έδρας ματς, όπου η Μονακό επικράτησε 0-3.

Ρεάλ Μαδρίτης

Τη σεζόν 2014-2015, στο 3-1 επί της Μπαρτσελόνα είναι αυτός που με ασίστ του κάνει τον Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Σεζόν 2016-2017. Ο σταρ του Ολυμπιακού έχει 33 ματς με 11 γκολ και 12 ασίστ. Μάλιστα σκόραρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Στο 85' είχε κάνει το 2-2, αλλά στις καθυστερήσεις ο Μέσι έκρινε το ματς.

Μπάγερν Μονάχου

Σεζόν 2017-2018. Στο πρώτο του ντέρμπι με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ έχει δύο ασίστ και βοηθάει τους Βαυαρούς να πάρουν τη νίκη με 1-3.

Στο ματς του δεύτερου γύρου, η Μπάγερν ήταν ισοπεδωτική και επικράτησε με 6-0, με τον Κολομβιανό να έχει 1 γκολ και 2 ασίστ.

Εβερτον

Στις 17/10/2020, η Εβερτον υποδέχεται την Λίβερπουλ, στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ. Το ματς έρχεται 2-2 κι ο Κολομβιανός είχε την ασίστ, από εκτέλεση κόρνερ, στον Κιν ο οποίος είχε απαντήσει στο γκολ του Μανέ.

Αλ Ραγιάν

Στο Κατάρ αγωνίστηκε με την Αλ Ραγιάν. Ντέρμπι θεωρούνται τα ματς με Αλ Σαντ και Αλ Αραμπί.

Με την Αλ Σαντ δεν αγωνίστηκε σε κάποιο από τα δύο, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε δύο ασίστ. Μία σε κάθε ματς. Ωστόσο, η ομάδα του ηττήθηκε και στις δύο αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα