Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με τη Μαρσέιγ για την επιστροφή του Ντε Λα Φουέντε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με τη Μαρσέιγ για την επιστροφή του Ντε Λα Φουέντε

bet365

Ο Ολυμπιακός όπως προκύπτει και από γαλλικές πηγές έχει προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του Ντε Λα Φουέντε στη Μαρσέιγ.

Ήταν κάτι που φαινόταν πως θα συμβεί και πως ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είχε εξελιχθεί ως ένας εκ των αδύναμων... κρίκων του ρόστερ του Ολυμπιακού. Πως θα αποχωρούσε δηλαδή πρόωρα από το ρόστερ. Ο 21χρονος Αμερικανός διεθνής εξτρέμ έχει μόλις 5 ματς στον Ολυμπιακό και επί Μίτσελ δεν έχει παίξει καθόλου. Με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να βρεθεί σε άλλη ομάδα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας στο Ouest France επισήμανε σχετικά: «Είχα μία πρόσφατη επαγγελματική επικοινωνία (με τη Μαρσέιγ). Ήταν με τον Νταβίντ Φριιό, επικεφαλής για μεταγραφικά θέματα για να συζητήσουμε για την κατάσταση με τον Ντε Λα Φουέντε (στην υποσημείωση του κειμένου γράφεται πως ο Ολυμπιακός θέλει να διακόψει τον δανεισμό του)».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα