Παράνοια για το ντέρμπι, ζήτηση που ξεπερνά και το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Παράνοια για το ντέρμπι, ζήτηση που ξεπερνά και το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Παράνοια για το ντέρμπι, ζήτηση που ξεπερνά και το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για κάθε παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ζήτηση που υπάρχει για ένα εισιτήριο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη που δεν θα έφτανε ούτε το ΟΑΚΑ για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 10/10 και έχει «αναγκάσει» τους φίλους του συλλόγου να ζουν και να αναπνέουν για κάθε αναμέτρηση του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έγραψαν ιστορία, σχεδόν γεμίζοντας το Πανθεσσαλικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και όπως είναι λογικό το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αναμένεται να είναι sold out.

Το πέμπτο συνεχόμενο μετά από εκείνα στους αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Άρη.

Η παραπάνω εξέλιξη φυσικά δεν αποτελεί είδηση αλλά αυτό που πραγματικά έχει ενδιαφέρον είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα μαγικά χαρτάκια ενόψει του «αιωνίου» ντέρμπι. Η ατάκα «ούτε το ΟΑΚΑ δεν φτάνει για τις ανάγκες των φιλάθλων» είναι εκείνη που ακούγεται συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν από τις αρχές της εβδομάδας να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο γήπεδο με εισιτήρια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν-και θα γίνουν ανάρπαστα- τις επόμενες ημέρες μέσω ίντερνετ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα