Γκρέι: «Είναι στενάχωρο να φεύγει λυπημένος ο κόσμος από το γήπεδο»

Γκρέι: «Είναι στενάχωρο να φεύγει λυπημένος ο κόσμος από το γήπεδο»

Newsroom
Γκρέι: «Είναι στενάχωρο να φεύγει λυπημένος ο κόσμος από το γήπεδο»

bet365

Ο Άντρε Γκρέι κατέταξε το υπέροχο γκολ που πέτυχε στα καλύτερα της καριέρας του και μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης του Άρη.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. «Ήταν θέμα ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος εκτέλεσης βάσει του ότι είχα πλάτη στην εστία. Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, σημασία όμως έχει ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να τις είχαμε μετατρέψει σε γκολ και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Ο Άντρε Γκρέι ρωτήθηκε επιμέρους για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες καθώς επίσης και για την κακή συνήθεια του Άρη να βρίσκεται συνεχώς σε θέση κυνηγού. «Πρέπει να λύσουμε και το θέμα του να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ πρώτοι, δεχόμαστε εύκολα τέρματα. Δεν είναι θέμα ατομικής ποιότητας, λάθους ενός παίκτη ή πρόβλημα της άμυνας, πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί. Είναι στενάχωρο να φεύγει ο κόσμος λυπημένος από το γήπεδο, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών και να βελτιωθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα