ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια στα αριστερά της επίθεσης ο «Δικέφαλος του Βορρά»!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια στα αριστερά της επίθεσης ο «Δικέφαλος του Βορρά»!

bet365

Μια θέση αποτελούσε ερωτηματικό για την αρχική ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» κι αυτή είχε να κάνει με την τελική επιλογή στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεκινάει βασικός, όπως και ο Ράφα Σοάρες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα χωρίς τους Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Τσαούση και Τόμας, ενώ ο Ελ Καντουρί μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή στην οποία ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε τον νεαρό Παναγιώτου, ο οποίος είναι στόπερ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ σε περίπτωση ανάγκης. Για το αριστερό άκρο, όπου θα ξανά δούμε τον Ράφα Σοάρες 94 ημέρες μετά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, υπάρχει η λύση του Νέσμπεργκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όλη την εβδομάδα δούλεψε πάνω στο κομμάτι της επίθεσης από τα πλάγια, εκεί όπου δοκιμάστηκαν ο Κωνσταντέλιας και ο Μπίσεσβαρ, με τον Ελ Καντουρί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή (28/10) όταν και μπήκε στις προπονήσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι η τελική επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να είναι στις περισσότερες δοκιμές, που έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το αποψινό ντέρμπι,.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Ντάντας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα