Σεμπαστιάν Παλάσιος: Ο εκτελεστής!

Σεμπαστιάν Παλάσιος: Ο εκτελεστής!

Νίκος Αθανασίου
Σεμπαστιάν Παλάσιος: Ο εκτελεστής!

bet365

Τέσσερα γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, σχεδόν τρία πάνω από το προσδοκώμενο βάσει των ευκαιριών που είχε και ένας Σεμπαστιάν Παλάσιος... on fire για τον Παναθηναϊκό!

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την εποχή που ο Σεμπαστιάν Παλάσιος κρινόταν ως κάποιος μέτριος ποδοσφαιριστής από τους... μύστες του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τον Οκτώβριο του 2021 ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν ο ''Παραθαλλάσιος'' που θα έπρεπε να μένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για να παίζει ο... Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο Τούκου ήθελε απλά χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον και όταν αυτό συνέβη, όταν ένιωσε οικεία και άνετα, όταν προσαρμόστηκε, ξεκίνησε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι του 2021 για την απόκτησή του από την Ιντεπεντιέντε. Ολοκλήρωσε την σεζόν με 13 γκολ και 3 ασίστ, επιδόσεις που είχε να δουν πολλά χρόνια οι ''πράσινοι'' από έναν εξτρέμ.

Ο 30χρονος εξτρέμ οδήγησε το Τριφύλλι στο 10/10 και ένα θρίαμβο με 5-1 στον Βόλο, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και έστειλε το ματς στο 2-0 σε ένα πολύ κομβικό σημείο, φτάνοντας τα 4 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όλα μακριά από την Λεωφόρο.

Εξαιρετικές εκτελέσεις, πολύ πάνω από το προσδοκώμενο

Το κουαρτέτο των τερμάτων του Λατινοαμερικάνου άσου συνθέτουν τα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, την Λαμία και τα δύο απέναντι στον Βόλο. Όλα ήρθαν μέσα από εξαιρετικές εκτελέσεις. Το διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση στο Ηράκλειο, το σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον πορτιέρε στη Λαμία, το τρομερό εξωτερικό στο Πανθεσσαλικό έπειτα από ντρίμπλα για το 1-0 και η άμεση εκτέλεση με το αριστερό εκτός περιοχής για το 2-0, μία ενέργεια που αιφνιδίασε τον Κλέιμαν.

Ο Παλάσιος έχει σκοράρει 4 φορές όταν τα xGoals των τελικών προσπαθειών που είχε μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με το Wyscout, βρίσκονται στο 1.23! Έχει πετύχει δηλαδή τρία γκολ πάνω από το προσδοκώμενο, δείγμα των δύσκολων γκολ που έχει σημειώσει και των εξαιρετικών του επαφών με την μπάλα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου.

Συγκεκριμένα:

  • Έκανε γκολ την ευκαιρία των 0.02xGoals στο Ηράκλειο.
  • Έστειλε στο πλεκτό το τετ α τετ των 0.22xGoals στη Λαμία.
  • Σκόραρε το 1-0 στο Πανθεσσαλικό σε φάση ίση με 0.14xGoals
  • Πέτυχε γκολ για το 2-0 από εκεί που μπαίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες 7 φορές στις 100(0.07xGoals)

φφφ

Οι τελικές του Παλάσιος στο παιχνίδι με τον Βόλο

Πέρσι ένα γκολ, φέτος τέσσερα και... απάντηση στο κακό βράδυ με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει τον Παλάσιος στη δεύτερή του σεζόν στην Ελλάδα. Για την πρώτη χρονιά αναφερθήκαμε παραπάνω, φέτος οι άμεσες προσδοκίες ήταν και είναι μεγαλύτερες, με τον ποδοσφαιριστή να ανταποκρίνεται απόλυτα.

Για να καταλάβει κανείς την διαφορά, πέρσι τέτοια εποχή ο Αργεντινός είχε πετύχει ένα γκολ και αυτό από την άσπρη βούλα. Φέτος έχει σκοράρει τέσσερις γκολάρες, όλα σε ροή παιχνιδιού, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Μάλιστα, τα δύο γκολ στο Πανθεσσαλικό ήταν η καλύτερη απάντηση του Παλάσιος για την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο ''Ινδιάνος'' όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά κατάφερε να κάνει την διαφορά στο επόμενο παιχνίδι. Κι όλα αυτά έχοντας όλο αυτό το διάστημα πόνους στο πέλμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα