Wyscout Analysis: Βίντα VS Ινγκασον

Γιώργος Ντυμένος
Wyscout Analysis: Βίντα VS Ινγκασον

bet365

Στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εκτός από την εκατέρωθεν ποιότητα που υπάρχει μεσοεπιθετικά οι δύο ομάδες ποντάρουν πολλά και στους αμυντικούς τους, όπου μεταξύ άλλων Βίντα και Ινγκασον μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στα «μετόπισθεν» όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δεσπόζει στα εγχώρια δρώμενα του Σαββατοκύριακου, πόσο δε από τη στιγμή που το αποψινό (30/10) θα είναι το πρώτο «μεγάλο» ματς που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena».

Σε αγώνες τέτοιου επιπέδου όπου θα πρωταγωνιστήσουν ποδοσφαιριστές κλάσης τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μία μόνο στιγμή. Αρκεί μία ενέργεια ώστε να καθορίσει το όνομα του νικητή και ναι μεν οι προβολείς πέφτουν συνήθως σε όσους βρίσκουν δίχτυα ή με την ποιότητά τους προσφέρουν το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, εξίσου σημαντική/κομβική είναι η παρουσία των ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν τα «μετόπισθεν».

Κυρίως μάλιστα με γνώμονα το γεγονός πως εκεί βρίσκουμε στόπερ πρώτης γραμμής, με εμπειρία, παραστάσεις και δεδομένη αξία, όπως είναι οι Νταμαγκόι Βίντα και Σβέριν Ινγκασον, από την απόδοση των οποίων θα κριθούν πολλά.

Μέσω του Wyscout θα επιδιώξουμε να «αποκωδικοποιήσουμε» τη φετινή τους παρουσία, όπου προκύπτει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα και αφορά την πολύπλευρη συνεισφορά τους, αφού αμφότεροι εκτός από εξαιρετικοί αμυντικοί βοηθούν πάρα πολύ και στο κομμάτι της δημιουργίας.


ΝΤΟΜΑΓΚΟΪ ΒΙΝΤΑ
Αγώνες: 9
Λεπτά: 873'
Ο Κροάτης ήρθε περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα και η έλευσή του αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα «μπαμ» της τότε μεταγραφικής περιόδου. Δευτεραθλητής κόσμου το 2018 με την Εθνική του ομάδα, υπέγραψε στην Ενωση και με το «καλημέρα» πήρε, εύλογα, φανέλα βασικού. Starter σε όλα τα ματς, μόνο στο ντεμπούτο του κόντρα στη Λαμία αντικαταστάθηκε λίγο πριν το φινάλε (83') και έκτοτε παίζει... σερί «κολόνα» ως δεξιός στόπερ των «κιτρινόμαυρων», όπου με εκείνον στο γήπεδο το club έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε ροή αγώνα.
...
Το heat map του Βίντα.

Αμυντικές «μονομαχίες»: 42/53
Ποσοστό επιτυχίας: 79,2%
Εκ των κορυφαίων παικτών της κατηγορίας σε ποσοστό κερδισμένων αμυντικών «μονομαχιών» είναι ο Βίντα, κάτι που αποτυπώνεται στο ότι... ανακηρύσσεται νικητής στις οκτώ από τις 10 που εμπλέκεται (42/53, 79,2%).

Ετσι με γνώμονα τον χρόνο συμμετοχής του «χάνει» μόνο μία κάθε 80 λεπτά που παίζει, ενώ σε ορισμένα ματς «κατέγραψε» και το απόλυτο (4/4 στη Λιβαδειά, 5/5 με τον Ατρόμητο). Μάλιστα εξαιρετική ήταν και η επίδοσή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο σχετικός βαθμός δυσκολίας αυξάνεται ελέω της ατομικής ποιότητας των αντιπάλων του (5/6, 83%).
...
Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Βίντα κόντρα στον Ατρόμητο.
...
Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Βίντα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όσες του πιστώνονται ως «χαμένες» ήταν εκτός του «κουτιού» της Ενωσης, όπως π.χ. συνέβη στο 7/8 του Αγρινίου, κάτι που ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο να απειληθεί άμεσα η εστία της ΑΕΚ.
...
Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Βίντα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Υπό αυτές τις συνθήκες «εξηγείται» πως δύσκολα δέχεται το 1 vs 1 (μετρά μεταξύ άλλων 5/7 πετυχημένα τάκλιν), ενώ του πιστώνεται επιπλέον πως μέχρι στιγμής απομάκρυνε με επιτυχία 41 φορές παράλληλη/γέμισμα/κάθετη αντιπάλων του, με κορυφαία του κατά τεκμήριο σχετική παρουσία τις 10 που το έπραξε στο 2-0 επί του Παναιτωλικού.
...
Οι 10 «απομακρύνσεις» του Βίντα στον αγώνα του Αγρινίου.


Εναέριες «μονομαχίες»: 25/48
Ποσοστό επιτυχίας: 52,1%
Επί χάρτου και απομονώνοντας τους αριθμούς ίσως προκύψει το συμπέρασμα πως το ψηλό παιχνίδι δεν είναι και το πλέον «δυνατό» του σημείο, αφού κατά μέσο όρο «κερδίζει» μία στις δύο εναέριες «μονομαχίες» που εμπλέκεται. Ομως η πραγματικότητα προβάλει κάπως διαφορετική, αφού από τις 23 που δεν «πήρε», σε απλά ελληνικά, μόνο οι εννέα αφορούσαν ανασταλτικές του ενέργειες και εξ' αυτών σε δύο περιπτώσεις έδειξε να σκύβει ώστε να περάσει η μπάλα από πάνω του σε γέμισμα, αφού δεν υπήρχε κίνδυνος και η κατοχή θα περνούσε στην ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αντίστοιχες φάσεις που «έχασε» μέσα στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και καμία δεν κατάληξε σε on target τελική για την εστία του Γκατσίνοβιτς ή του Αθανασιάδη, οπότε ως εξήγηση για το σχετικό 52,1%, όχι πώς είναι χαμηλό απλά δεν χαρακτηρίζεται υψηλό, είναι τα «μπλοκ άουτ» που γίνονται πάνω τους στις στημένες φάσεις της Ενωσης, όπου πολλές φορές βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Μάλιστα στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Αρη τα πήγε πολύ καλά, όπου είχε 2/3 και 3/5 αντίστοιχα.
...
Οι εναέριες «μονομαχίες» του Βίντα κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Πάσες: 465/535
Ποσοστό ευστοχίας: 87,7%
Ασίστ: 1
Πάρα πολύ υψηλά είναι τα ποσοστά ευστοχίας των μεταβιβάσεων του Βίντα και δεν αφορούν μόνο «ασφαλές» παιχνίδι από μέρος του. Ο Κροάτης πασάρει σωστά σε επίπεδα που «φλερτάρουν» με το 90% (465/535, 87,7%) και μάλιστα έχει ήδη μία ασίστ αφού «έφτιαξε» το 3-0 του Πινέδα στη Λαμία. Οπου με την μπάλα να «τρέχει» έκανε κίνηση από τα δεξιά, πήρε όλη την πλευρά, πάτησε στα αντίπαλα καρέ και «έκοψε» στον Μεξικανό στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Την ίδια στιγμή δημιούργησε, εκ νέου σε ροή αγώνα, ακόμη δύο καλές στιγμές για την Ενωση, του Γκατσίνοβιτς στο φινάλε της αναμέτρησης με το Βόλο και του Αραούχο στο Αγρίνιο, όπου σε αμφότερες ανέβηκε ψηλά και στη μεν πρώτη σέντραρε, στη δε του Αργεντινού έπαιξε κάθετα.

Αυτόματα φαίνεται περίτρανα πως μπορεί να προσφέρει στο κομμάτι της δημιουργίας, κάτι που αποτυπώνεται και στο που/πώς πασάρει κάθε φορά. Π.χ. το κατά τεκμήριο καλύτερο του ματς στο συγκεκριμένο σκέλος ήταν με τον Ιωνικό όπου άγγιξε το απόλυτο (42/45, 93%), ενώ ο 32χρονος είχε επίδοση μεσοεπιθετικού στη Λιβαδειά με 73 σωστές πάσες σε συνολικά 83 που επιχείρησε.

Σε αμφότερες των περιπτώσεων μάλιστα αποτυπώνεται πως «ψάχνει» κίτρινη φανέλα σε πολλά μήκη και πλάτη του γηπέδου, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη, μεταξύ άλλων, τόσο στο Αγρίνιο (43/50) αλλά και στο 1-0 επί του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επίσης πήρε πολλές σχετικές πρωτοβουλίες (63/71).

...

Όι πάσες του Βίντα με τον Ιωνικό.
...

Οι πάσες του Βίντα με τον Λεβαδειακό.

Παράλληλα στο κομμάτι των μεταβιβάσεων προκύπτουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι παρότι στόπερ «ξέρει μπάλα». Αρχικά ελέω (και) εμπειρίας δεν έχει «πουλήσει» ακόμη «πίσω πάσα», όταν δηλαδή δεν μπορεί να μεταφέρει τη δράση μπροστά. Η σχετική του επίδοση στη σεζόν ανέρχεται στο 29/29, όπου μάλιστα με αντίπαλο τον Ατρόμητο υπήρξαν ορισμένες που έγιναν από το επιθετικό τρίτο της ΑΕΚ, ακόμη μία ένδειξη πως δεν «φοβάται» να παίξει ψηλά.

...
Οι «πίσω πάσες» του Βίντα κόντρα στον Ατρόμητο.

Την ίδια στιγμή ο Κροάτης «ψάχνει» τη μακρινή μόνο εφόσον του παρουσιαστεί η σχετική δυνατότητα. Για παράδειγμα την έχει επιχειρήσει 41 φορές στη σεζόν και οι 21 ήταν εύστοχες, επίδοση σχετικά μεγάλη για κεντρικό αμυντικό, όμως μόνο στο Βόλο κατέγραψε 7/10 αφού προφανώς υπήρχαν τότε οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Σε εκείνο το ματς μάλιστα λειτουργούσε στο φινάλε σαν τρόπο τινά «10άρι» αφού από το 85' και έπειτα είχε 5/5, κάτι που δείχνει πως αν καταστεί αναγκαίο μπορεί να «γεμίσει» στα αντίπαλα καρέ.
..
Οι μακρινές μεταβιβάσεις του Βίντα κόντρα στο Βόλο.

Ευρύτερα μεταφέρει τη δράση με «σιγουριά» μπροστά και το ποσοστό του στις προωθητικές πάσες ανέρχεται στο 81% (187/231), ενώ ειδικά στο επιθετικό τρίτο φτάνει το 73,9 % (51/69).

Στο πρώτο σκέλος ξεχωρίζει από πλευράς όγκου αλλά και επιτυχίας το 35/41 της Λιβαδειάς (85%), ενώ στο δεύτερο το 11/13 με το Βόλο (85%) στη Ριζούπολη.
...

Οι προωθητικές μεταβιβάσεις του Βίντα στο ματς με τον Λεβαδειακό.

...

Οι μεταβιβάσεις του Βίντα στο επιθετικό τρίτο στο ματς με το Βόλο.

Τελικές: 2
On Target: 0
xG: 0,05
Ο 33χρονος είναι ένας παίκτης που παρότι στόπερ διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ελέω προφανώς των προωθήσεών του στα στατικά. Για παράδειγμα στη Super Lig Τουρκίας όπου έπαιζε για πέντε σεζόν πριν έρθει στα μέρη μας σημείωσε αθροιστικά 15 γκολ, δηλαδή τρία κατά μέσο όρο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει πολλές προσπάθειες (ελέω και των όσων αναφέραμε στο κομμάτι των εναέριων «μονομαχιών» του) και μετρά μόλις δύο τελικές/κεφαλιές που πέρασαν άουτ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Πάντως το συγκεκριμένο εύρημα δεν αναιρεί πως είναι ένας επικίνδυνος ποδοσφαιριστής όταν ανεβαίνει στις στημένες φάσεις.


ΣΒΕΡΙΡ ΙΝΓΚΑΣΟΝ
Αγώνες: 9
Λεπτά: 908'
Λογίζεται και (πολύ) δικαίως ως η «κολόνα» της ανασταλτικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ καθώς ο Ισλανδός στόπερ είναι ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών της χώρας μας στα χρόνια που παίζει στη Super League.

Στα δεξιά της «καρδιάς των μετόπισθεν» μέχρι στιγμής δεν έχει λείψει ούτε λεπτό από το πρωτάθλημα, ενώ με εκείνον στο γήπεδο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ με την μπάλα τα «τρέχει» (τα άλλα πέντε ήταν σε στατικές φάσεις όπου υπάρχουν πολλές παράμετροι, τα δύο μάλιστα ήταν με πέναλτι).
...


Αμυντικές «μονομαχίες»: 26/36
Ποσοστό: 77,8%
Οταν μιλάμε για αμυντικό και δη κεντρικό έχει μεγάλη σημασία το πόσες man to man «μονομαχίες» κερδίζει και η αντιστοιχία του διεθνή στόπερ «φλερτάρει» με το 8/10. Πιο συγκεκριμένα το κοντέρ του «γράφει» 26/36 (77,8%) και αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο χάνει μία κάθε 90,8 λεπτά που αγωνίζεται (908'/10).

Επειδή σε ορισμένα ματς είχε μεν το απόλυτο αλλά σε μικρό δείγμα (π.χ. 1/1 με ΟΦΗ ή 2/2 με Ατρόμητο), οι κατά τεκμήριο καλύτερες επιδόσεις του στο συγκεκριμένο σκέλος ήταν κόντρα σε Λεβαδειακό (6/7) και Αστέρα Τρίπολης (5/6), όπου ναι μεν «ο Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε αθροιστικά τρία γκολ αλλά όλα ήταν σε στημένες μπάλες (το ένα από τα 11 βήματα).

Μάλιστα και από τα παρακάτω γραφήματα αποτυπώνεται πως ελάχιστες από όσες δεν «επικράτησε» ήταν μέσα στην περιοχή του Κοτάρσκι, κάτι που αποτελεί ένα επιπλέον credit για εκείνον αφού δεν επιτρέπει να απειληθούν άμεσα τα καρέ του.
...
Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Ινγκασον κόντρα στον Λεβαδειακό.
...

Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Ινγκασον κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμπέρασμα πως οι λίγες διεκδικήσεις που δεν κέρδισε ως αμυνόμενος ήταν μακριά από την περιοχή του και ως επί το πλείστων αφορούσαν πρώτες μπάλες που σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και αν «χαθούν» δεν αποφέρουν κάποιο πλεονέκτημα στον επιτιθέμενο, ενισχύεται από το εύρημα ότι στο μοναδικό φετινό ματς που «απώλεσε» δύο και ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό (5/7), αμφότερες ήταν πάνω-κάτω στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην πρώτη έκανε έξυπνα φάουλ και στη έταιρη «οδήγησε» τον αντίπαλό του σε πίσω πάσα, αφού τον πρέσαρε σωστά και δεν του επέτρεψε να γυρίσει το σώμα του.
...
Οι αμυντικές «μονομαχίες» του Ινγκασον κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παράλληλα μέχρι στιγμής έχει απομακρύνει ή ευρύτερα «καθαρίσει» 49 παράλληλες ή κάθετες των αντιπάλων του με αποκορύφωμα το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου το έπραξε 10 φορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογες ήταν οι σχετικές του επιδόσεις και στα άλλα «μεγάλα» ματς, καθώς με τον Ολυμπιακό και τον Αρη «μέτρησε» εννέα και οκτώ αντίστοιχα. Πρόκειται για στοιχείο δεν περνά απαρατήρητο, ελέω του μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας που υπάρχει με γνώμονα την αξία των αντιπάλων του.
...

Εναέριες «μονομαχίες»: 42/55
Ποσοστό επιτυχίας: 76,4%
Αν κάτι (ακόμα) χαρακτηρίζει τον Ινγκασον είναι και η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, τόσο ελέω σωματότυπου όσο φυσικά και της εμπειρίας που διαθέτει και η οποία του επιτρέπει να τοποθετεί σωστά το σώμα του. Ηδη κέρδισε τις 42 από τις 55 εναέριες «μονομαχίες» που έχει εμπλακεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ποσοστό μεγαλύτερο του 76%.

Αυτόματα με εκείνον εντός των τεσσάρων γραμμών ο ΠΑΟΚ «δυναμώνει» αισθητά με την μπάλα στον αέρα και το 7/7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι το κατά τεκμήριο καλύτερό του... από αέρος ματς.

Οπου μάλιστα τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και σε άλλα (π.χ. το 7/8 με τον Παναιτωλικό), παρατηρούμε πως πολλάκις «κυριαρχεί» και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίρνει πρώτες μπάλες και παράλληλα εκμηδενίζει το ενδεχόμενο να βρει αντίπαλος συμπαίκτη του με μακρινή ψηλή μεταβίβαση.
...
Οι εναέριες «μονομαχίες» του Ινγκασον με τον Αρη.
...
Οι εναέριες «μονομαχίες» του Ινγκασον με τον Παναιτωλικό.

Πάσες: 550/611
Ποσοστό ευστοχίας: 90%
Και μόνο στην ανάγνωση των αριθμών γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ινγκασον πασάρει με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού το σχετικό του ποσοστό ανέρχεται στα επίπεδα του 90%. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 908’ στη σεζόν έχει κάνει μόνο 61 λάθος μεταβιβάσεις, κάτι που σημαίνει ότι χάνει μπάλα κάθε 15’, παρότι η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ ξεκινά από εκείνον (άρα κάνει πολλές επαφές).

Σε όλα τα ματς η σχετική του επίδοση ήταν πάνω από 80%, με κορωνίδα όλων τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου και άγγιξε το «τέλειο» με 94% (74/79), 97% (92/95) , 95% (77/81) και 92% (34/37) αντίστοιχα.
...
Οι πάσες του Ινγκασον με τον Αστέρα Τρίπολης.
...

Οι πάσες του Ινγκασον με τη Λαμία.

Οπως φαίνεται από τα παραπάνω γραφήματα ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν παίζει μόνο κοντά και η «σιγουριά» που εμπνέει στις μεταβιβάσεις του δεν έγκεινται αποκλειστικά σε τυχόν safe παιχνίδι από μέρος του.

Για παράδειγμα ψάχνει και πετυχαίνει την μακρινή πάσα, όπου μετρά ήδη 28 εύστοχες σε 45 σχετικές του απόπειρες (52,1%), με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα το 7/15 που «κατέγραψε» στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό. Ετσι «φωνάζει» πως είναι σε θέση να παίξει με αυτόν τον τρόπο εφόσον βέβαια του παρουσιαστεί η σχετική δυνατότητα, ανάλογα με την εξέλιξη/πορεία της εκάστοτε αναμέτρησης.
...

Οι μακρινές μεταβιβάσεις του Ινγκασον κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή μεταφέρει την μπάλα στο επιθετικό τρίτο του ΠΑΟΚ με ποσοστό επιτυχίας 66,7% (38/57), όπου ως αποκορύφωμά του λογίζεται το 12/13 που «έγραψε» το κοντέρ του στο πρόσφατο 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
..
Οι μεταβιβάσεις του Ινγκασον στο επιθετικό τρίτο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τα τελευταία δύο ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ινγκασον μπορεί να βοηθήσει στο build up με «30άρες» ακόμη και ως αλλαγή παιχνιδιού, αλλά την ίδια στιγμή είναι και σε θέση να πάρει μέτρα, να ανέβει και να «πάει» τη δράση γύρω από τα αντίπαλα καρέ.

Σημαντικά είναι μάλιστα το γεγονός πως μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχει «πουλήσει» ούτε μία «πίσω πάσα», δηλαδή όταν δεν βρίσκει ελεύθερο συμπαίκτη του παίζει στα «σίγουρα» όχι απλά μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά (24/24). Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για παράδειγμα το έπραξε σωστά και τις επτά φορές που χρειάστηκε, έτσι δεν αναλώθηκε σε κάποιον τυχόν άσκοπο «γέμισμα», απλά και μόνο με σκοπό να απομακρύνει.
..

Οι «πίσω πάσες» του Ιγνγκασον κόντρα στον Αρη.

Τελικές: 7
On target: 2
xG: 0,11
Ο Ισλανδός ανεβαίνει στις στατικές μπάλες του ΠΑΟΚ και «ψάχνει» το γκολ ως επί το πλείστων με κεφαλιά, αφού διακρίνεται για τις σχετικές του επιδόσεις. Ηδη «κέρδισε» επτά σχετικές διεκδικήσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα. Ωστόσο οι περισσότερες ήταν καλές τελικές και μάλιστα στη Λιβαδειά για εκατοστά δεν σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα (λίγο άουτ). Ο 29χρονος θα θεωρείται απόψε απειλή για τα καρέ της Ενωσης σε κάθε στημένη φάση της ομάδας του, ενώ τα xG τους στη σεζόν είναι 0,11.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα