Χάμες Ροντρίγκες: Φήμες για σχέση με την Miss Ισπανία

Χάμες Ροντρίγκες: Φήμες για σχέση με την Miss Ισπανία

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες: Φήμες για σχέση με την Miss Ισπανία

bet365

Η Miss Ισπανία, Σάρα Λοϊνάθ,  φέρεται να έχει σχέση με τον σταρ του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκες. 

Στην Κολομβία, δημοσιεύματα θέλουν τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού να έχει σχέση με την Miss Ισπανία του 2021, Σάρα Λοϊνάθ.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, γενικά, έχει απασχολήσει τον Τύπο έχοντας κατά καιρούς στο πλευρό του εντυπωσιακές παρουσίες όπως είναι οι Karol G, το μοντέλο από τη Βραζιλία Erika Schneider, η ηθοποιός Kimberly Reyes κι η Shannon από τη Λίμα.

Ποια είναι η Λοϊνάθ

Πρόκειται για ένα 24χρονο μοντέλο που γεννήθηκε στην Guipúzcoa. Μιλάει τέσσερις γλώσσες και έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το 2021 αναδείχθηκε ως η ομορφότερη Ισπανίδα στο διαγωνισμό Miss Ισπανία.

Εκεί πέρασε και το μήνυμά της για τη διαφορετικότητα:

«Ως γυναίκα με Βάσκο πατέρας και Μαροκινή μητέρα, είμαι ένα απλό παράδειγμα διαφορετικότητας και ανάμειξης πολιτισμών».

Προς το παρόν, πάντως, ο Χάμες κι η Σάρα δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες. Φαίνεται, όμως, ότι η πρόσφατη επίσκεψη του μοντέλου στην Ελλάδα και στην Ακρόπολη κάνει τους Κολομβιανούς δημοσιογράφους να θεωρούν δεδομένη τη σχέση τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα