ΑΕΚ: «Από νωρίς στην OPAP Arena για το ματς με τον Ατρόμητο»

ΑΕΚ: «Από νωρίς στην OPAP Arena για το ματς με τον Ατρόμητο»

Newsroom
ΑΕΚ: «Από νωρίς στην OPAP Arena για το ματς με τον Ατρόμητο»

bet365

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να βρεθεί ώρες νωρίτερα στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (16/10) για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όπως και στο πρώτο ματς με τον Ιωνικό, έτσι και στο δεύτερο εντός έδρας ματς στην OPAP Arena με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/10 - 16:00), η Ένωση καλεί τον κόσμο της να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 13:30 και από την ΑΕΚ τονίζουν πως θα ήταν καλύτερο οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες της OPAP Arena να πάνε όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Όπως έχει τονιστεί, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας, ειδικά όταν το επόμενο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα