Μάγκνουσον: «Δύσκολος αγώνας, είχαμε υπομονή»

Μάγκνουσον: «Δύσκολος αγώνας, είχαμε υπομονή»

Newsroom
Μάγκνουσον: «Δύσκολος αγώνας, είχαμε υπομονή»

bet365

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στάθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που είχε για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και τελικά κέρδισε (1-0).

Στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που είχε για τον Παναθηναϊκό το αποψινό (9/1/0) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν 1-0, στάθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μέσω των όσων είπε στην Cosmote TV. «Ηταν ενας πολύ δύσκολος αγώνας. Είχαμε υπομονή και προσπαθούσαμε να είμαστε μέσα στο ματς. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά οι αντίπαλοι ήρθαν για να παίξουν άμυνα και έπαιξαν καλά. Ηρθαν εδώ για να μας δυσκολέψουν, την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελικά ήρθε το πέναλτι και πήραμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο αμυντικός του «τριφυλλιού».

Και συνέχισε. «Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα, να κτίζω το ματς. Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, το πέρασμα της μπάλας ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να βρούμε εναλλακτικές και προσπάθησα και εγώ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα