Λουτσέσκου: «Τα πάντα είναι εναντίον μας»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Τα πάντα είναι εναντίον μας»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να πιστέψει το 1-1 με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή την περίοδο τα πάντα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν κατάφερε να φύγει από την Βοιωτία με τη νίκη με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Δε σκέφτομαι κάτι… Αυτό μας συμβαίνει αυτήν την περίοδο. Το ίδιο που συνέβη σήμερα, συνέβη και με τον ΟΦΗ. Είναι μία περίοδος που τα πάντα είναι εναντίον μας. Μία αντίδραση, η μικρότερη κατάσταση και δεχτήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά αυτό είναι κομμάτι της ζωής αυτής της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτούμε αλλά είναι κομμάτι της ζωής μας. Πιστεύετε ότι δεν είμαστε αναστατωμένοι; Γίνεται δουλειά στο γήπεδο, οι παίκτες παλεύουν. Έχουν μεγάλη πίεση για να κερδίζουν. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο, ελέγχοντας, παλεύοντας και αντιδρώντας, δεν έχουμε πολλά να πούμε».

Για το πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση: «Θα μπορούσε να λυθεί με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσε να λυθεί, με δουλειά, με ψυχολογία, με ηρεμία, κερδίζοντας αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας την ποιότητα μας σε κάποιες καταστάσεις. Όταν είσαι υπό πίεση και «τρέμεις» σε κάθε ενέργεια, δεν έχεις καθαρό μυαλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα