Βέλιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Newsroom
Βέλιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε πως νιώθει περήφανος για τους παίκτες του.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να χαρακτηρίζει δίκαιο το 1-1. Αναλυτικά ο Βόσνιος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι δίκαιο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε άτυχοι στο τέλος γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, με το πέναλτι που ήταν εκτός περιοχής τελικά και με την ευκαιρία την τελευταία φάση. Πριν από αυτό ο ΠΑΟΚ είχε πρωτοβουλία αλλά στις φάσεις δεν είχαμε διαφορά. Ήμασταν τυχεροί στο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Θα ήταν ακόμα πιο σημαντικό αν κερδίζαμε. Στεναχωριέμαι για τους παίκτες μου που πάλεψαν και άξιζαν τη νίκη αν και δε μπορώ να πω ότι ήταν άδικο το 1-1».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα