Αλαφούζος: Το «πράσινο» tweet από την ηλιόλουστη «Λεωφόρο» ενόψει του ματς με Αστέρα

Αλαφούζος: Το «πράσινο» tweet από την ηλιόλουστη «Λεωφόρο» ενόψει του ματς με Αστέρα

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος «χτύπησε» μετά από καιρό με σπάνιο, «πράσινο» tweet από τη Λεωφόρο το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (9/10, 19:30, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον «κακό του δαίμονα» τις τελευταίες σεζόν, Αστέρα Τρίπολης (9/10, 19:30, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta), με στόχο να διευρύνει το απόλυτό του στη φετινή Superleague στα επτά παιχνίδια. Ματς το οποίο περιμένει με ανυπομονησία ο κόσμος του Τριφυλλιού, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το πρωί της Κυριακής μία φωτογραφία από την ηλιόλουστη «Λεωφόρο», η οποία και θα είναι κατάμεστη κόντρα στους Αρκάδες, συνοδεύοντάς την με δύο emoji τριφύλλι και πράσινες καρδιές. Ένα... καταπράσινο post στο οποίο η αλήθεια είναι δεν είχε συνηθισμένους τους followers του εδώ και χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα