Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (06/10) στο Gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (06/10) στο Gazzetta!

bet365

Η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, η επιστροφή Γιόνσον και τα θετικά δείγματα για την ανανέωση του Μπράμπετς. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (06/10) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού και οι συσκέψεις στην ΑΕΚ για το γήπεδο

Η SportDay έχει στο πρωτοσέλιδό της το must win αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ.

Η LiveSport παίζει τρία ισομοιρασμένα θέμα στο πρωτοσέλιδό της. Αρχικά αναφέρεται στις συσκέψεις που έγινε στην ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έπειτα στη νέα αρχή του Ολυμπιακού και τέλος στο μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στο σημερινό ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού γράφοντας πως «Παίζει την ευρωπαϊκή του ύπαρξη».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής ασχολείται με τον αγώνα με την Καραμπάγκ και επεσημαίνει τα συνθήματα νίκης των Μίτσελ και Βαλμπουενά.

Αθλητικές εφημερίδες: Επιστροφή Γιόνσον και ανανέωση Μπράμπετς

Η Ώρα των Σπορ έχει ως βασικό θέμα την επιστροφή του Γιόνσον ενόψει και του κρίσιμου ντέρμπι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Η Metrosport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της σε δύο μέρη με τους Άρη και ΠΑΟΚ. Στο πρώτο κομμάτι αναφέρεται στην ανανέωση του Μπράμπετς που δείχνει πως είναι θετικός και το δεύτερο στις αποφάσεις του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή ενός επιθετικού κι ενός επιτελικού μέσου τον Γενάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα