Βατσλίκ: Πότε θα υπάρξει σαφής εικόνα για την επιστροφή του

Βατσλίκ: Πότε θα υπάρξει σαφής εικόνα για την επιστροφή του

Δημήτρης Τομαράς
Βατσλίκ: Πότε θα υπάρξει σαφής εικόνα για την επιστροφή του

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ δύσκολα θα γυρίσει στο 100% πριν το προσεχές τρίμηνο, ωστόσο υπάρχει μία σημαντική παράμετρος για αυτόν.

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ έκανε το χειρουργείο στον ώμο του και όλα πήγαν καλά, όπως ανέφερε και ο ίδιος σε post του έχοντας μαζί του τα παιδιά του. Για τον Τόμας Βατσλίκ θα προκύψει ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της επανόδου του σε περίπου 2 εβδομάδες οπότε και θα φανεί το πως θα κινηθεί σε επίπεδο αποκατάστασης.

Σε αυτή τη φάση η αγωνιστική αποχή των τριών μηνών θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Εάν βέβαια πάει καλύτερα το κομμάτι της αποκατάστασης ίσως μπορεί να επιστρέψει λίγο νωρίτερα στη δράση. Ωστόσο για τον Τόμας Βατσλίκ το χρονοδιάγραμμα της απουσίας του προς το παρόν τοποθετείται στο τρίμηνο.

Η επέμβαση του πορτιέρε του Ολυμπιακού έγινε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος της Ακαδημίας Επιστημών από τον Τσέχο γιατρό και χειρούργο, Πετρ Ζέμαν. Ο Ζέμαν είναι στο staff των γιατρών της Εθνικής Τσεχίας και γιατρός της Πλζεν εδώ και χρόνια. Προφανώς και όλη η διαδικασία έγινε σε πλήρη συνεργασία και επαφή με τον Ολυμπιακό. Με αυτό το χειρουργείο ο Βατσλίκ λύνει το πρόβλημά του με τη ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο του, απλά πρέπει να περιμένει κάποιο διάστημα προτού αρχίσει τις θεραπείες του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα