Βατσλίκ: «Το πρόβλημα που είχα στον ώμο χειροτέρεψε, δεν ξέρω πόσο θα μείνω εκτός»

Newsroom
Βατσλίκ: «Το πρόβλημα που είχα στον ώμο χειροτέρεψε, δεν ξέρω πόσο θα μείνω εκτός»

bet365

Για τον τραυματισμό του αναφέρθηκε ο Τόμας Βατσλίκ μέσω των προσωπικών social media όπου τόνισε ότι ο πόνος στον ώμο του χειροτέρεψε στις εθνικές ομάδες.

Το πρόβλημα στον ώμο του Τόμας Βατσλίκ ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο περίμεναν όλοι και ο Τσέχος πορτιέρο του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός για δύο έως τρεις μήνες.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του μέσω των προσωπικών του social media και σε σχετική του ανάρτηση τόνισε: «Γεια σε όλους, απλά ήθελα να μοιραστώ την τελευταία ενημέρωση για τον τραυματισμό μου. Τις τελευταίες εβδομάδες, παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς χειροτέρεψε κατά τη διάρκεια των εθνικών υποχρεώσεων.

Για όσο καιρό μπορούσα να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, αλλά τώρα, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να μείνω εκτός. Είναι πλέον δύσκολο να υπολογίσω τη διάρκεια της ανάρρωσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Να προσέχετε!»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα