Ελίασον: «Ιστορικό ματς σε φανταστικό γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα» (vid)

Newsroom
Ελίασον: «Ιστορικό ματς σε φανταστικό γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα» (vid)

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον στάθηκε στην ατμόσφαιρα της πρεμιέρας της ΑΕΚ στην OPAP Arena – Αγιά Σοφιά, επισημαίνοντας πως από την προθέρμανση ένιωσαν όλοι αυτό το πάθος.

Ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχώρισαν στο 4-1 επί του Ιωνικού στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της Ένωσης στην OPAP Arena – Αγιά Σοφιά, ήταν ο Νίκλας Ελίασον έχοντας δύο ασίστ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σουηδός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ήταν ενα καλό ματς για εμάς. Ιστορικό ματς σε ένα φανταστικό στάδιο. Μας πήγαν τα πράγματα πολύ καλά. Με τη φανταστική ατμόσφαιρα πήραμε έξτρα ενέργεια και ελπίζω ο κόσμος να επιστρέψει σπίτι του χαρούμενος.

Είμαι ακόμη νέος στην ομάδα, οπότε σε κάθε προπόνηση μαθαίνω πράγματα και εξοικειώνομαι με τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ χρήσιμη κάθε προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για την Αγια Σοφιά/OPAP Arena ανέφερε: «Είναι φανταστικό στάδιο. Όλα είναι τέλεια, από τα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο και την ατμόσφαιρα. Από την προθέρμανση νιώσαμε αυτό το πάθος.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα