Γκατσίνοβιτς: «Δεν περίμενα να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα, ανυπομονούσα να παίξουμε» (vid)

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: «Δεν περίμενα να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα, ανυπομονούσα να παίξουμε» (vid)

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena» και αναφέρθηκε για τη νίκη αλλά και το γήπεδο.

Μέρος της ιστορίας έγινε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει στην «OPAP Arena» αλλά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη νίκη επί του Ιωνικού (4-1).

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για το τρίποντο, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και την ατμόσφαιρα.

Για τον Ίβιτς που σκόραρε το τελευταίο γκολ: «Το να έχεις γράψει ιστορία σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ αλλά και σε ένα τόσο μεγάλο γηπεδο είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενος. Ο Ίβιτς είναι ένας θρύλος στη Σερβία και τον θαυμάζω και χαίρομαι που σκόραρε εδώ μετά από εκείνον. Μου το είπε το στατιστικό κάποιος πριν βγω και με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο»

Για το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα: «Δεν έχω σκοράρει στην καριέρα μου όσες φορές θα ήθελα αλλά έχω βάλει ιστορικά τέρματα στα προηγούμενα κλαμπ ή στην εθνική ομάδα οπότε κρατάω αυτά για εμένα»

Για το αν υπήρχε άγχος: «Σίγουρα μας βοήθησε. Αν δεν θέλεις την πίεση δεν μπορείς να έρχεσαι σε ένα κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Σε τέτοια κλαμπ πάντα υπάρχει πίεση. Τα μεγάλα κλαμπ θέλουν και απαιτούν να νικάς συνέχεια. Εγώ θέλω να αναζητώ αυτή την πίεση και να παίζω σε τέτοιες ομάδες»

Για το γήπεδο: «Έχω παίξει σε αρκετά υπέροχα γήπεδα και έχω παίξει σε άσχημα γήπεδα. Δεν ξεχνάω από που έχω ξεκινήσει. Δεν περίμενα να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα. Όλοι το συζητούσαμε μεταξύ μας και ανυπομονούσα να παίξουμε εδώ ματς. Όλοι οι συμπαίκτες μου εκτιμούμε που είμαστε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα