Ζαμπά: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα»

Ζαμπά: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα»

Ζαμπά: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα»

bet365

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με μια μακροσκελής γραπτή δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το διαζύγιο του με τους «ασπρόμαυρους».

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι ΠΑΟΚ και Λέο Ζαμπά βρίσκονται πολύ κοντά στην από κοινού λύση του συμβολαίου, κάτι που ήρθε σήμερα (3/10) να επιβεβαιώσει ο 24χρονος επιθετικός, μέσω του προσωπικού του προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βραζιλιάνος:

«Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις. Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν.

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα