ΑΕΚ: Στις 17:00 ανοίγουν ξανά οι θύρες της «OPAP Arena»

ΑΕΚ: Στις 17:00 ανοίγουν ξανά οι θύρες της «OPAP Arena»

Newsroom
ΑΕΚ: Στις 17:00 ανοίγουν ξανά οι θύρες της «OPAP Arena»

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως θα ανοίξουν και σήμερα από τις 17:00 οι πύλες της «OPAP Arena» για το ιστορικό πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η «Ένωση» σε μία προσπάθεια να διευκολύνει τους χιλιάδες φιλάθλους της που θα συρρεύσουν και σήμερα (03/10) στην «OPAP Arena» για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας στο νέο της σπίτι αποφάσισε να ανοίξουν από τις 17,00, όπως συνέβη και στα εγκαίνια, οι πύλες του γηπέδου.

Η ΑΕΚ θέλει να σιγουρευτεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ομαλή μετάβαση, αλλά και είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και γι' αυτό προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια.

Μάλιστα, η ΠΑΕ δημοσιοποίησε κι ένα βίντεο με πλάνα από τα εγκαίνια του γηπέδου δείχνοντας τις γεμάτες εξέδρες και τον ενθουσιασμό της για την σημερινή πρώτη της «OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό (20:00, Cosmote Sport1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα