Αϊτόρ: Ο Χουάνκαρ τον αποθέωσε τραγουδώντας «Aitor is on fire»

Αϊτόρ: Ο Χουάνκαρ τον αποθέωσε τραγουδώντας «Aitor is on fire»

Σωτήρης Μυκονίου
Αϊτόρ: Ο Χουάνκαρ τον αποθέωσε τραγουδώντας «Aitor is on fire»

bet365

Ο Χουάνκαρ δεν δίστασε να αποθεώσει τον συμπαίκτη και φίλο του Αϊτόρ για την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για τον σκοπό αυτό παράλλαξε το γνωστό σύνθημα «Will Grigg is on fire».

Ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram από το ντέρμπι της Τούμπας και σχολίασε το 6/6 που έκανε το «τριφύλλι», το γεγονός πως παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και ότι πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Μάλιστα, στο φινάλε της ανάρτησής του έδωσε και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας γράφοντας «Pame Panathinaikos».

Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να σχολιάσουν από κάτω, όμως περισσότερο ξεχώρισε το σχόλιο του Χουάνκαρ, ο οποίος πήρε το γνωστό σύνθημα «Will Grigg is on fire» και το άλλαξε για χάρη του φίλου του γράφοντας: «Aitor is on fire 🎶 Para pa pa pa pa aitor is on fire 🔥 UH! Pa pa pa, pa pa pa pa pa pa pa pa… 😏😏💚💚».

aitor_juankar

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα