Τσέριν: «Η νίκη μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Newsroom
Τσέριν: «Η νίκη μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

bet365

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός χτίζει χαρακτήρα στάθηκε ο Άνταμ Τσέριν μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (2-1) και να παραμείνει στο +7 από την δεύτερο στη βαθμολογία της Superleague.

Ο Άνταμ Τσέριν αναφέρθηκε στη «NOVA» στο γεγονός πως η ομάδα του ανέτρεψε το σκορ για δεύτερο ντέρμπι μετά την ΑΕΚ ενώ μίλησε και για τον Κούρτιτς.

Αναλυτικά είπε:

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά. Ήταν ένα σπουδαίο ντέρμπι, είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε οπως θα θέλαμε αλλά δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Κάναμε την ανατροπή, νικήσαμε και συνεχίζουμε»

Για την ανατροπή: «Αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει χαρακτήρα και μέταλλο κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όπως με την ΑΕΚ που ξεκινήσαμε με το εις βάρος μας σκορ και το ανατρέψαμε. Η σημερινή νίκη μας δίνει ένα κίνητρο για μία καλύτερη συνέχεια»

Για τον Κούρτιτς: «Ναι είναι λίγο αστείο που την περασμένη βδομάδα ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είμαστε αντίπαλοι. Ήταν ιδιαίτερη χαρά μου που ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα όμως εμείς βγήκαμε εμείς νικητές σήμερα. Κουβεντιάσαμε μετά το ματς και τα είπαμε λίγο, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα