Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/10) στο gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/10) στο gazzetta!

bet365

Η προέλαση του Παναθηναϊκού που συνεχίζεται, ο Μπακαμπούμ και η κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (03/10) στο gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το 6/6 του Παναθηναϊκού και ο «Μπακαμπούμ»

Η SportDay έχει ως κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό της τον «άπιαστο» Παναθηναϊκό και την ντοπιέτα του Αϊτόρ που έφερε την ανατροπή στην «Τούμπα».

Η LiveSport χωρίζει στα δύο το πρωτοσέλιδό της για τον «αφέντη» στο Σούπερ Καπ Ολυμπιακό στο μπάσκετ και την προέλαση πρωταθλητή του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στην καλή αρχή με κούπα που έκανε ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και στη νίκη που αφήνει υποσχέσεις στο ποδόσφαιρο.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής ασχολείται με τον «Μπακαμπούμ» και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Αθλητικές εφημερίδες: Η παραμονή του Μαντσίνι στον Άρη και ο Ελ Καντουρί για σέντερ φορ

Η Ώρα των Σπορ έχει ως βασικό θέμα το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με τίτλο «Ενωσίτες αδέρφια, ΑΠΟΨΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ».

Η Metrosport σχολιάζει την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως ο «δικέφαλος του βορρά» αποδείχθηκε λίγος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα