Παπασταθόπουλος: «Μιλήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες και είπαμε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει»

Newsroom
Παπασταθόπουλος: «Μιλήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες και είπαμε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει»

bet365

Στο πόσο βοήθησε η διακοπή τον Ολυμπιακό αλλά και στα δεδομένα για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητος, αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά αλλά και τους τραυματισμούς των Μπα και Ρέτσο, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Παπέ Αμπού Σισέ είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ για τον Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο πρώτος αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» και μίλησε για το πόσο βοήθησε η διακοπή, ειδικά με την έλευση του Ισπανού τεχνικού αλλά και για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου (02/10, στις 16:00) στο Φάληρο.

Για το κλίμα στην ομάδα και το αν βοήθησε η διακοπή: «Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε κάποιες μέρες να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και κυρίως είχαμε κάποιες μέρες να ηρεμήσουμε και να φτιάξουμε ξανά την ψυχολογία μας για την συνέχεια. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση.

Ο προπονητής μας έχει ζητήσει κάποια καινούργια πράγματα τα οποία τα έχουμε βάλει στις προπονήσεις και θα τα βάλουμε και στο παιχνίδι μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι, να πάρουμε τρεις βαθμούς και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι καθίσαμε και μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, για ακόμα μια φορά, και είπαμε πως αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί μέσα από τις συζητήσεις πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να εμπεδώσουμε πια τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να βρεθούμε ξανά εκεί που αρμόζει στον Ολυμπιακό»

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός μέσα στην έδρα μας, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Να μην σπαταλήσουμε χρόνο, να μην χάσουμε ημίχρονα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο»

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: «Εγώ είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα οτιδήποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και από τα παιδιά να είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα δίνω το καλύτερο που μπορώ μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα