Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Κασάμι έχει 11 χαφ στο ρόστερ του (vids)

Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Κασάμι έχει 11 χαφ στο ρόστερ του (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Κασάμι έχει 11 χαφ στο ρόστερ του (vids)

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό αυξάνοντας τον αριθμό όχι μόνο των οκταριών του αλλά και των χαφ του ρόστερ της ομάδας του Μίτσελ γενικότερα.

Ο 30χρονος Παϊτίμ Κασάμι είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει εξάρι, δεκάρι και εξτρέμ. Ο Ελβετός διεθνής επανήλθε στο ρόστερ των Πειραιωτών μετά από μία πενταετία και η προσθήκη αυτή αύξησε κατά 11 τους χαφ της ομάδας.

Ο Κασάμι έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία ενώ από τον Ολυμπιακό είχε φύγει το 2016 πηγαίνοντας στη Φόρεστ και μετά σε Σιόν και Βασιλεία. Ο Κασάμι έχει 66 ματς με τον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ. Ήταν εκεί την περίοδο 2014-2015. Συνέχισε στον πειραϊκό σύλλογο το 2015-2016. Στο παρελθόν είχαν γίνει τουλάχιστον δύο φορές συζητήσεις για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα.

Ποιοι είναι όμως οι χαφ του Ολυμπιακού; Στη θέση Νο6 καθαροί αμυντικοί χαφ είναι οι Εμβιλά και Σαμασέκου. Εκεί μπορούν να παίξουν και οι Μπουχαλάκης, Κούντε και Χουάνγκ Ίνμπομ.

Ως οκτάρι και δεκάρι υπολογίζεται ο Αγκιμπού Καμαρά που το τελευταίο διάστημα είχε μείνει όμως εκτός των βασικών πλάνων. Δεκάρια είναι οι Φορτούνης, Μπιέλ, Βαλμπουενά και Χάμες Ροντρίγκες. Ο δε Φορτούνης έχει δοκιμαστεί και ως οκτάρι από τον Μίτσελ. Ο Χουάνγκ μπορεί να παίξει και ως δεκάρι εκτός από εξάρι και οκτάρι.

Ειδικότερα οι χαφ του Ολυμπιακού (με αναφορά στις φυσικές τους θέσεις με την εξαίρεση του Αγκιμπού)

  • Εξάρια: Εμβιλά και Σαμασέκου
  • Οκτάρια: Κασάμι, Χουάνγκ Ίνμπομ, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά και Κούντε
  • Δεκάρια: Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Βαλμπουενά

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα