Superleague: Λαμία και Λεβαδειακός αναζητούν το πρώτο τρίποντο της σεζόν

Newsroom
Superleague: Λαμία και Λεβαδειακός αναζητούν το πρώτο τρίποντο της σεζόν

bet365

Μετά το τέλος των εθνικών υποχρεώσεων, η Superleague συνεζίχεται με το παιχνίδι της Λαμίας με τον Λεβαδειακό (19:30, CS1) να ανοίγει την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, η Superleague επιστρέφει και την αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Λεβαδειακό.

Το συγκεκριμένο ματς είναι το μοναδικό του Σαββάτου (01/10) με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 (CS1). Αμφότερες έχουν έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το πρώτο τρίποντο της σεζόν για το πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, οι Λαμιώτες βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ). Στο ίδιο μήκος... κύμματος κινείται και ο Λεβαδειακός, κάτι που έφερε και την απόλυση του Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς έχουν συλλέξει δύο πόντους σε πέντε ματς (δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες).

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζιανλούκα Φέστα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας δίχως απρόοπτα και στην αποστολή βρίσκονται όλα τα «όπλα» που είχε στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα θα έχει μαζί του τους: Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανδάρη, Γκοράνοφ, Μπενίτε, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλη, Ασκόφσκι, Γιακουμάκη, Μανούσο, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Μποάκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού και στόχος είναι να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα σελίδα της προπονητικής καριέρας του. Στην πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε επέλεξε τους: Λιάγκα, Βήχο, Δούμτσιο, Παναγιώτου, Νίκα, Τσάπρα, Σαντομιέρσκι, Σκβράκα, Βρακά, Τζημόπουλο, Βινίσιους, Τόρο, Στογιάνοβιτς, Μουτίνιο, Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντε, Τσιριγώτη, Μεχία, Χάμοντ και Λούα Λούα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 01/10

Λαμία-Λεβαδειακός 19:30 (CS1)

Κυριακή 02/10

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 15:00 (NSPrime)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 16:00 (CS1)

Βόλος-Άρης 19:30 (CS1)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21:30 (NSPrime)

Δευτέρα 03/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 18:00 (NSPrime)

ΑΕΚ-Ιωνικός 20:00 (CS1)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα