Άρης: Πήρε βίζα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πίτερ Ετέμπο!

Άρης: Πήρε βίζα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πίτερ Ετέμπο!

Newsroom
Άρης: Πήρε βίζα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πίτερ Ετέμπο!

bet365

Έστω με καθυστέρηση τουλάχιστον δύο εβδομάδων ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται τη Δευτέρα (3/10) στη Θεσσαλονίκη καθώς ξεπεράστηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα με την έκδοση της βίζας του.

Η συμφωνία του Άρη με τον 26χρονο Νιγηριανό μέσο είναι δεδομένη από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη αλλά ένα γραφειοκρατικό ζήτημα στην έκδοση της βίζας του είχε ως συνέπεια την πολυήμερη καθυστέρηση στην άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Αυτός ήταν ο λόγος των σχετικών ακυρώσεων που προηγήθηκαν για να φτάσουμε στο σήμερα (30/9) όπου ο Πίτερ Ετέμπο πήρε τη βίζα στα χέρια του και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (3/10) για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ενσωματωθεί τις προπονήσεις. Η παρουσία του έμπειρου μέσου είναι απαραίτητη από τη στιγμή που ο Σέικ Ντουκουρέ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι ξεκάθαρο το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα