Μπαλτάκος: «Εάν έρχεται ο Υπουργός να λέει εσύ παίζεις και εσύ όχι, τότε γιατί υπάρχει η ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητο;»

Δημήτρης Τομαράς
Μπαλτάκος: «Εάν έρχεται ο Υπουργός να λέει εσύ παίζεις και εσύ όχι, τότε γιατί υπάρχει η ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητο;»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας για το Μητρώο των Σωματείων. Επίσης απέσυρε το θέμα για την ΕΠΣ Πειραιά.

Μιλώντας στο ξεκίνημα της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, στάθηκε στο ζήτημα του Μητρώου των Σωματείων λέγοντας τα εξής μεταξύ άλλων: «Εάν δεν υπήρχαν αυτά τα 'απολιθώματα' πολιτικής φύσεως με την ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείων δεν θα ήμασταν εδώ. Για να παίξει ένα αθλητικό σωματείο είχαμε τέσσερα στάδια. Ούτε ειδική αθλητική αναγνώριση θα έπρεπε να υπάρχει ούτε η Περιφέρεια να δίνει άδεια και να παρεμβαίνει η Αστυνομία και να μην σε αφήνει να παίξεις ποδόσφαιρο.

Για όλα αυτά χρειάζονται 4 στάδια έγκρισης. Η σημερινή Κυβέρνηση παρά την ιλιγγιώδη προσπάθεια του Πρωθυπουργού και βάζει ένα πέμπτο στάδιο αδειοδότησης. Να μπεις σε ένα Μητρώο. Μα η ΕΠΟ έχει Μητρώο και οι Ενώσεις έχουν επίσης Μητρώο. Γιατί πρέπει να υπάρχει πέμπτο γραφειοκρατικό στάδιο. Να έρχεται ο Υπουργός να λέει εσύ παίζεις και εσύ όχι. Τότε γιατί υπάρχει η Ομοσπονδία και το αυτοδιοίκητο; Η Συνέλευση δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει το Μητρώο».

Επιπλέον σε σχέση με το θέμα της ΕΠΣ Πειραιά εισηγήθηκε να αποσυρθεί από την ημερησία διάταξη της Γ.Σ. της ΕΠΟ. Να αποσυρθεί χωρίς να υπάρξει λήψη απόφασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα