ΕΠΟ: Οι FIFA / UEFA δεν απάντησαν για το θέμα του CEO

ΕΠΟ: Οι FIFA / UEFA δεν απάντησαν για το θέμα του CEO

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Οι FIFA / UEFA δεν απάντησαν για το θέμα του CEO

bet365

Η διοίκηση της ελληνικής Ομοσπονδίας ζήτησε την καθοδήγηση των διεθνών Ομοσπονδιών για το θέμα του CEO αλλά δεν πήρε απάντηση.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε ψηφοφορία για τον νέο CEO, η οποία ανέδειξε τον μέχρι πρότινος - και προσωρινό - Εκτελεστικό Διευθυντή, Ιάκωβο Φιλιππούση. Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που αντέδρασε για τα καλά στο θέμα αυτό και στάθηκε κυρίως στο ότι έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για τον νέο CEO.

Εκτός από τις επισημάνσεις της κ. Μπιτζούνη, προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, η οποία ανέφερε πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για διεθνή διαγωνισμό και ότι δεν μπορεί να γίνει καθώς ένας ξένος CEO δεν θα επικοινωνεί σωστά με την Ομοσπονδία, από τη μεριά των FIFA / UEFA δεν υπήρξε απάντηση προς την επιστολή / ερώτηση της ΕΠΟ για το εάν θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός ή όχι. Δεν έστειλαν δηλαδή απάντηση προς την ΕΠΟ για το θέμα του CEO.

Οι αντιδράσεις κυρίως από τον Ολυμπιακό είχαν να κάνουν με το ότι έπρεπε να διακοπεί και τώρα το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η διοίκηση της ΕΠΟ μέσω του Μπαλτάκου τόνισε πως οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες μπορεί να μην απαντήσουν και ποτέ στο θέμα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα