ΑΕΚ: Χαμός από κόσμο σε OPAP Arena και Νέα Φιλαδέλφεια! (vid)

ΑΕΚ: Χαμός από κόσμο σε OPAP Arena και Νέα Φιλαδέλφεια! (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Χαμός από κόσμο σε OPAP Arena και Νέα Φιλαδέλφεια! (vid)

bet365

Στο... πόδι η Νέα Φιλαδέλφεια για τα αυριανά εγκαίνια της OPAP Arena με την πόλη να είναι γεμάτη από Ενωσίτες, ενώ όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότεροι μαζεύονται έξω από το γήπεδο!

Η ΑΕΚ μπαίνει στην εποχή της Νέας Φιλαδέλφειας με τα εγκαίνια της OPAP Arena την Παρασκευή (30/9 - 20:00) και η πόλη είναι στο... πόδι για να υποδεχθεί την Ένωση ξανά στη γειτονιά της μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης στης Φιλαδέλφειας τα μέρη γίνεται... χαμός με τους Ενωσίτες να έχουν γεμίσει την πόλη, η οποία γιορτάζει ήδη για την επιστροφή της ομάδας στα πατρογονικά της εδάφη!

Όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ κάθε ηλικίας επισκέπτονται το γήπεδο και δεν... κρατιούνται ενόψει των αυριανών εγκαινίων και του πρώτου επίσημου αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό τη Δευτέρα (3/10 - 20:00).

Η Νέα Φιλαδέλφεια ζει από το βράδυ της Πέμπτης σε ρυθμούς εγκαινίων με τα συναισθήματα της συγκίνησης και της χαράς να είναι έκδηλα στα πρόσωπα όλων ακριβώς 24 ώρες πριν η ΑΕΚ επιστρέψει και επίσημα στη γειτονιά της!

OPAP Arena

OPAP Arena

OPAP Arena

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα