Άρης: Ο Πίρσμαν έχει παίξει στόπερ 56 φορές στην καριέρα του!

Άρης: Ο Πίρσμαν έχει παίξει στόπερ 56 φορές στην καριέρα του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Πίρσμαν έχει παίξει στόπερ 56 φορές στην καριέρα του!

bet365

Ο Μάρβιν Πίρσμαν προβάλλει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γιάκουμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και σε περίπτωση που επιλεγεί ο Βέλγος αριστερός μπακ θα αλλάξει ρόλο για 57η φορά στην καριέρα του!

Στη συζήτηση για το κατά πόσο ορθολογική είναι η απόφαση μετατροπής ενός αριστερού οπισθοφύλακα σε στόπερ ως δεδομένο θα πρέπει να κατατεθεί και το παρελθόν του ποδοσφαιριστή. Δηλαδή, αν παλιότερα είχε υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο. Στην προκειμένη περίπτωση, η σκέψη αλλαγής ρόλου του Μάρβιν Πίρσμαν πιθανόν να μην περνούσε ποτέ από το μυαλό του Άλαν Πάρντιου, ουσιαστικά όμως τον ανάγκασαν οι συνθήκες.

Στη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ του Άρη ο Βρετανός εξήγησε το σκεπτικό του καθώς αναφέρθηκε στην ανετοιμότητα των νεαρών παικτών (σ. σ. Τανούλης) για να ανταποκριθούν σε βασικό ρόλο και δεν ανέφερε το όνομα του Νικολά Ν’Κουλού τον οποίον έζησε ελάχιστα στις προπονήσεις. Ο Καμερουνέζος απουσιάζει εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες λόγω υποχρεώσεών του με την εθνική Καμερούν, κατέγραψε δύο γεμάτα 90λεπτα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ. Έχοντας χάσει το συντριπτικό μέρος της προετοιμασίας φαίνεται ότι δεν είναι στο πλάνο του Πάρντιου για το βασικό σχήμα.

Κι έτσι, δια της ατόπου απαγωγής προέκυψε ο Μάρβιν Πίρσμαν, λύση η οποία αναφέρθηκε ξεκάθαρα από τον 61χρονο τεχνικό. Προφανώς εμπεριέχει ρίσκο, από την άλλη πλευρά όμως ο Βέλγος έχει προϋπηρεσία 56 αγώνων ως κεντρικός αμυντικός. Η τελευταία φορά του ήταν τον Μάιο του 2021 σ’ έναν αγώνα (για τα Play Outs) μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λάρισας. Χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ δύο φορές στο Ισραήλ αλλά έπαιξε αρκετές φορές στη συγκεκριμένη θέση τόσο στην Καμπούρ (28 αγώνες) όσο και στην Ντόρντεχτ (26 αγώνες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα