Ρικάρντο Γκόμες: «Είχα προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Σωτήρης Μυκονίου
Ρικάρντο Γκόμες: «Είχα προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

bet365

Σύμφωνα με συνέντευξή του στην πορτογαλική ιστοσελίδα «zerozero.pt», ο Ρικάρντο Γκόμες της Παρτιζάν παραδέχθηκε πως είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

O 30χρονος επιθτεικός από το Πράσινο Ακρωτήριο ρωτήθηκε για το θέμα της παραμονής του στην Παρτιζάν και το αν είχε προτάσεις για να αποχωρήσει. Ο Ρικάρντο Γκόμες αποκάλυψε πως είχε προτάσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό προς το τέλος της σεζόν όσο και από την ΑΕΚ στο φινάλε του μεταγραφικού παραθύρου, αλλά δεν προχώρησαν οι υπόθέσεις αυτές, αφού ήταν κάτι που δεν εξαρτιόταν από τον ίδιο, αφού δεν επετεύχθη συμφωνία με την σερβική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρικάρντο Γκόμες:

«Είχα μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν. Τώρα, στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, είχα μία πρόταση από την ΑΕΚ. Μερικές φορές όμως τα πράγματα αυτά δεν εξαρτιόνται από μένα. Οι ομάδες δεν μπόρεσαν να τα βρουν (με την Παρτιζάν), αλλά αυτό είναι οκ. Είμαι καλά εδώ, κι αν είναι να συμβεί, θα συμβεί χωρίς κανένα άγχος, χωρίς καμία πίεση».

Παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν γι' αυτόν και τον Παναθηναϊκό από την Σερβία, αλλά και τα λεγόμενά του, δεν υπήρξε ποτέ πρόταση από τους «πράσινους».

Όσο για το σενάριο επιστροφής του στην Πορτογαλία είπε: «Είναι πολύ δύσκολο, εξαιτίας του οικονομικού, με το συμβόλαιο που έχω εδώ, δεν νομίζω πως μπορούν οι ομάδες στην Πορτογαλία να μου κάνουν μία τέτοια προσφορά».

Φέτος, ο Ρικάρντο Γκόμες έχει ξεκινήσει εξαιρετικά σκοράροντας 14 γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα