Ο Μπαλτάκος απάντησε με Σαββόπουλο στον Μαρινάκη: «Δεν ήμουν εκεί, χτύπαγε στον αέρα»

Newsroom
Ο Μπαλτάκος απάντησε με Σαββόπουλο στον Μαρινάκη: «Δεν ήμουν εκεί, χτύπαγε στον αέρα»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος απάντησε με το «Ολαρία Ολαρά» στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαμηλούς τόνους επιχείρησε να κρατήσει o Παναγιώτης Μπαλτάκος στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την θέση του CEO της ΕΠΟ, μετά και την χθεσινή επιστολή του προέδρου της Super League που καλούσε τον Πρωθυπουργό να επέμβει.

Ο ομόλογός του της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τελευταία σελίδα” της ΕΡΑΣΠΟΡ χθες το βράδυ, λέγοντας αρχικά πως «Δεν θέλω να πω τίποτα για την επιστολή και την παρέμβαση του Πρωθυπουργού. Θα παρέμβει ο Πρωθυπουργός στο ποδόσφαιρο;».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Σαρελάκος και ο Δημήτρης Μαλισιώβας τον ρώτησαν για την ένταση που υπάρχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον κ. Μπαλτάκο να αναφέρει στίχους του παλιού τραγουδιού «Ολαρία Ολαρά».

«Θα σας απαντήσω, με ένα παλιό τραγούδι του Σαββόπουλου, της δεκαετίας του '70 που έλεγε "Επίθεση εναντίον μου με μαχαίρι. Δεν ήμουν εκεί, χτύπαγε τον αέρα. Τον συγχωρώ". Δεν ασχολούμαι. Κόντρα μπορεί να κάνει κάποιος άλλος, εγώ ούτε θα κοντράρω, ούτε ενδιαφέρομαι για τις κόντρες. Με ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι εθνικές ομάδες», είπε χαρακτηριστικά.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα