ΑΕΚ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Τσούμπερ

ΑΕΚ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Τσούμπερ

Newsroom
ΑΕΚ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Τσούμπερ

bet365

Όπως και στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Στίβεν Τσούμπερ ακολούθησε και την Τετάρτη μέρος του κανονικού προγράμματος στα Σπάτα. Ατομικό για Γιώργο Τζαβέλλα και Τομ Φαν Βέερτ.

Οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της OPAP Arena βρίσκονται στην τελική τους ευθεία ενόψει της μεγάλης γιορτής της Παρασκευής, η οποία έχει γίνει ήδη sold out, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα της ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο ματς στο νέο της γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα (3/10 - 20:00) με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Όπως και στην προπόνηση της Τρίτης, έτσι και σε αυτήν της Τετάρτης στα Σπάτα ο Τσούμπερ έβγαλε μέρος του προγράμματος στην προσπάθειά του να επανέλθει στο 100% από τη θλάση που είχε υποστεί προ εβδομάδων και η κατάστασή του επανεκτιμάται καθημερινά.

Απόντες ήταν φυσικά και οι Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με τον Έλληνα στόπερ να προέρχεται από την επέμβαση στο χέρι και τον Ολλανδό φορ από τη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα