Άρης: Αθωώθηκε ο Καρυπίδης για την υπόθεση του Βέροια-Άρης το 2018

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Αθωώθηκε ο Καρυπίδης για την υπόθεση του Βέροια-Άρης το 2018

bet365

Αθωώθηκε παμψηφεί ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Βέροια-Άρης το 2018.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης είχε κατηγορηθεί για παρέμβαση με αθέμιτους τρόπους, για επηρεασμό του αγώνα και αλλοίωση του αποτελέσματος. Τελικώς, οι κατηγορίες αυτές κατέπεσαν και ο Θοδωρής Καρυπίδης τιμωρήθηκε μόνο για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, παρ' ότι δεν βρισκόταν στο φύλλο αγώνος.

Η απόφαση αυτή του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τον μεγαλομέτοχο του Άρη, που απαλλάχθηκε ουσιαστικά απ' όλα τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορούταν για την υπόθεση του αγώνα της Βέροιας με τον Άρη το 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα